Ισπανία-Ελλάδα: Super έπαθλο* με Mission από τη Stoiximan στο Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ

από AllAboutARIS

Η Εθνική μας έχει μπροστά της δύο δύσκολα ματς, αλλά και μεγάλη πίστη για την πρόκριση. Η στοιχηματική δράση συνεχίζεται στο Ολυμπιακό Τουρνουά με το Ισπανία – Ελλάδα.

Super Έπαθλο* από τη Stoiximan στο Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ

Μετά την ανταγωνιστική εμφάνισή της στην πρεμιέρα απέναντι στον Καναδά, η Ελλάδα ξέρει ότι μπορεί να κερδίσει την Ισπανία και να κάνει βήμα πρόκρισης. Η Φούρια Ρόχα έχασε στο δικό της ξεκίνημα από τους Αυστραλούς (Αλντάμα 27π/Λάντειλ 20π), οπότε βρίσκεται στην ίδια ακριβώς ανάγκη με τη χώρα μας για βαθμούς.

Super Ενισχυμένη απόδοση: Γιάννης Αντετοκούνμπο 10+ ριμπάουντ 3.00 από 2.52

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 34 πόντους με σχεδόν 65% ευστοχία, έχοντας δείξει ήδη τις προθέσεις του σε αυτό το τουρνουά. Εξαιρετικός κόντρα στους Καναδούς ήταν και ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου με 17 πόντους αλλά και πολύ πάθος.

Ενισχυμένη απόδοση: Γιάννης Αντετοκούνμπο 34+ πόντοι 3.50 από 3.25.

Ο αγώνας με την Ισπανία γίνεται στις 31 Ιουλίου, στις 12:00 και θα κρίνει τα πάντα γύρω από το μέλλον των δύο ομάδων. Είναι πολύ διψασμένες για τη νίκη, στοιχείο που προσφέρει δεκάδες στοιχηματικές επιλογές, σε μία συνάντηση do or die, η οποία θα περιλαμβάνει κι όλα τα στοιχεία μιας διαχρονικής αντιπαλότητας.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Προτεινόμενα Άρθρα