Ιταλικό φαβορί σε τελικό με ρυθμό και γκολ

από AllAboutARIS

Έφτασε η ώρα για τον τελικό του πρώτου Europa Conference League στην ιστορία. 

Η νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA έχει ακόμη μία εκκρεμότητα για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Φυσικά, αυτή είναι ο τελικός ανάμεσα σε Ρόμα και Φέγενορντ, ο οποίος διεξάγεται στο «Air Albania» στα Τίρανα (22:00).

Η Ρόμα θα προσπαθήσει να πάρει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της. Έχει κάνει άλλες δύο απόπειρες πολύ πιο παλιά, αρχικά για το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1984 και στη συνέχεια για το Κύπελλο UEFA το 1991. Και στις δύο απόπειρές της ηττήθηκε, αρχικά από τη Λίβερπουλ και εν συνεχεία από την Ίντερ. Το να σπάσει… το ρόδι και να σηκώσει το τρόπαιο κοστολογείται στο 1.72.

Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στη διάρκεια της σεζόν. Με εξαίρεση τις δύο ήττες από την Μπόντο Γκλιμτ (στους ομίλους και στη φάση των «8»), στα υπόλοιπα ματς ήταν αλάνθαστη. Ο Ζοσέ Μουρίνιο στηρίζει πολλά στον Τάμι Έιμπραχαμ, ο οποίος έχει σημειώσει 9 γκολ μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Να βρει και απόψε δίχτυα ο Άγγλος φορ το βρίσκουμε στο 2.50 (anytime scorer).

Από την άλλη, η Φέγενορντ έχει δείξει ένα πολύ σταθερό πρόσωπο στη διοργάνωση. Μάλιστα, έχει διανύσει κυριολεκτικά όλο τον δρόμο, αφού άρχισε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο στα τέλη του περασμένου Ιουλίου. Η ολλανδική ομάδα μετράει πλέον δέκα μήνες στο Conference League, δίνοντας στο διάστημα αυτό18 παιχνίδια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ηττήθηκε μόλις μία φορά στο ταξίδι αυτό, στον αδιάφορο επαναληπτικό με την Έλφσμποργκ (είχε νικήσει στο πρώτο ματς στην έδρα της με 5-0 και ηττήθηκε 3-1 στη Σουηδία).

Ο Σλοτ στηρίζεται σε μία τριάδα «φωτιά», η οποία απαρτίζεται από τους Σινιστέρα, Τιλ και Ντέσερς. Οι τρεις τους έχουν σημειώσει αθροιστικά έως τώρα 64 γκολ στη σεζόν (23, 21, 20 αντίστοιχα)! Μάλιστα, ο Σιριέλ Ντέσερς είναι ο πρώτος σκόρερ του Conference League με 10 γκολ! Το σενάριο να ανοίξει ο 27χρονος Νιγηριανός το σκορ στο «Air Albania» προσφέρεται στο υψηλό 7.00!

Αναφορικά με το ματς, καμιά από τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να κρυφτεί. Άλλωστε ούτε η Ρόμα ούτε η Φέγενορντ έβαλαν σκοπιμότητα στα παιχνίδια τους φέτος. Αμφότερες θα βγουν να διεκδικήσουν το γκολ για να πάρουν προβάδισμα. Βασιζόμενοι σε αυτό το combo bet goal/goal & over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.15 αποκτά ενδιαφέρον.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από τον τελικό μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των πρώτων τερμάτων, ενισχυμένες αποδόσεις, αγορές με 0% γκανιότα*, στατιστικές επιλογές (φάουλ, κόρνερ, κάρτες, πέναλτι κ.ά.). Και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων που αφορούν όλα τα ενδεχόμενα ενός μεγάλου τελικού (παράταση, πέναλτι κ.ά.).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X