Μια ακόμα νίκη για την εκτόξευση!

από AllAboutARIS
Όπως και στην κανονική περίοδο της Super League Interwetten, ο Άρης ψάχνει και στα playoffs μια νίκη επί του Παναθηναϊκού που θα τον απογειώσει. Με 0% γκανιότα το ματς από την Interwetten.gr, όπως και άλλοι πέντε αγώνες, οι οποίοι παίζονται και συνδυαστικά!

Στις πρώτες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Super League Interwetten, ο Άρης πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού (1-0), χάρη στην οποία πήρε τα πάνω του ενόψει της συνέχειας.

Οι Κίτρινοι υποδέχονται το Τριφύλλι (Κυριακή 20/03, 19:00) με στόχο τη νίκη και στην δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, προκειμένου να μπουν πολύ δυνατά στην διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Στα (πολύ, πολύ) ελκυστικά 1,90 (χωρίς 0% γκανιότα) και 2,00 (με 0% γκανιότα) ο «άσος» της ομάδας του Χερμάν Μπούργος από την Interwetten.gr, για έναν Άρη που φέτος έχει καταφέρει να νικήσει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, από τουλάχιστον μια φορά.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον, βεβαίως, παρουσιάζουν και τα Combo Bets της Interwetten.gr, όπως ο παρακάτω συνδυασμός σε απόδοση 4,50: Να νικήσει ο Άρης και, ταυτόχρονα, εκτελεστούν πάνω από 8,5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 5,5 κάρτες συνολικά.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει την δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος σε δύο ή περισσότερα παιχνίδια με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για πιθανά κέρδη.

Εκτός, λοιπόν, από την σπουδαία αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα το «Clasico» της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα (20/03, 22:00), αλλά και το ντέρμπι της Αιώνιας Πόλης μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο (20/03, 19:00).

Η Interwetten.gr, όμως, προσφέρει με 0% γκανιότα και τις τρεις παρακάτω αναμετρήσεις: Βόλφσμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν (20/03, 18:30), Τότεναμ – Γουέστ Χαμ (20/03, 18:30) και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20/03, 19:30).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα