Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

από AllAboutARIS

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Με το μενού να περιλαμβάνει μάχες σε όλα τα μέτωπα το Σαββατοκύριακο κυλάει με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο!

H κανονική διάρκεια της Super League φτάνει στο τέλος της με την 26η αγωνιστική να περιλαμβάνει αναμετρήσεις που ενδέχεται να αποδειχτούν καθοριστικές με φόντο τη συνέχεια σε playoffs και playout!

Σχετικά με τη μάχη του τίτλου, την παράσταση κλέβει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (Κυριακή, 19.00) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την ίδια ώρα, όπως και όλες οι αναμετρήσεις στην τελευταία στροφή, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. 

Τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η μάχη για την παραμονή με τις τρεις ομάδες που παλεύουν να έχουν δύσκολες αποστολές. Ιωνικός και Λεβαδειακός υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ, αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Παναιτωλικού.

Οι σκληρές μάχες συνεχίζονται και στο εξωτερικό. Στη Serie A η Νάπολι θέλει να συνεχίσει την… παρέλαση τίτλου και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Αταλάντα (Σάββατο, 19.00). Στη Bundesliga, η Ντόρτμουντ για να παραμείνει στην κορυφή πρέπει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Σάλκε (Σάββατο, 19.30) στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ. 

Δύσκολες αποστολές περιλαμβάνει και το μενού της Κυριακής για τις πρωτοπόρους σε Premier League και La Liga. Η Άρσεναλ καλείται να πάρει το μίνι-ντέρμπι στην έδρα της Φούλαμ (16.00), ενώ η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει νέο βήμα τίτλου περνώντας και από το «Σαν Μαμές», όπου αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο (22.00) του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Novibet στην προσπάθεια να δημιουργήσει την κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού, δημιούργησε μία μοναδική προσφορά* χωρίς κατάθεση για να απολαύσουν όλοι τις μεγάλες αναμετρήσεις.

Οι προσφορές* όπως θα ήθελες να είναι!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X