Στοίχημα: Ανοίγει το σκορ στο “Via del Mare”

από AllAboutARIS

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής (23/1), με δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και ντέρμπι σε Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, που έρχεται από τη Serie B Ιταλίας και το παιχνίδι Λέτσε – Κρεμονέζε, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Στο Betarades μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος για τα μεγάλα παιχνίδια της ημέρας και προγνωστικά σούπερ λιγκ.

 

Στην 6η θέση της Serie B η Λέτσε, δεν τα κατάφερε στο Κύπελλο κόντρα στη Ρόμα, από την οποία ηττήθηκε με 3-1, μένοντας εκτός διοργάνωσης. Στρέφει εξ ολοκλήρου την προσοχή της στο πρωτάθλημα, όπου δίνει μάχη για την άνοδο και παραμένει αήττητη στα 16/17 τελευταία παιχνίδια της στην κατηγορία.

 

Από την πλευρά της η Κρεμονέζε βρίσκεται στην 4η θέση και στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο. Έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς έχει κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει σήμερα απουσίες, τη στιγμή που η Λέτσε παραμένει αήττητη εντός έδρας. Αμφότερες συνηθίζουν να παίζουν ανοιχτά, περιμένουμε και σήμερα παιχνίδι με γκολ.

 

Δείτε τη σημερινή επιλογή στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X