Στοίχημα: Γκολ στην Πρέμιερ, κίνητρο εκδίκησης στη Γερμανία – κυριακάτικη 4αδα στο 12.66!

από AllAboutARIS

Γεμάτο είναι το κουπόνι της Κυριακής (15/08), θυμίζοντας… χειμώνα! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει τέσσερα προγνωστικά από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που βρίσκετε στη netbet σε ελκυστικές αποδόσεις. Θα αναλύσουμε παιχνίδι πρεμιέρας στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και αναμετρήσεις από Γερμανία, Βέλγιο και Ιταλία. Ας περάσουμε, λοιπόν, στις επιλογές μας!

Βρίσκουν δίχτυα στην Αγγλία

Οι προτάσεις μας αρχίζουν από την Αγγλία και την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, όπου στις 16:00 διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Γουέστ Χαμ.

Η ομάδα του Μπρους τα πήγε ..ανέλπιστα καλά στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε, καθώς κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα τελευταία. Στο πιο πρόσφατο εξ αυτών επικράτησε με 3-0 επί της Νόριτς. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Γκάιλ που σημείωσε δύο τέρματα. Έχει καταφέρει να βρει λύσεις στο σκοράρισμα, καθώς έχει σημειώσει γκολ στις οχτώ από τις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις της.

Μετά την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, η Γουέστ Χαμ συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα και στα φιλικά. “Τρέχει” ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων, με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Η γραμμή κρούσης της βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ έχει πετύχει 12 γκολ σε τέσσερις αναμετρήσεις. Ακόμη, έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της.

Η Γουέστ Χαμ διανύει περίοδο φόρμας και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Εύκολα, όμως, φτάνει στο γκολ και η γηπεδούχος Νιούκαστλ. Αναμένεται να γίνει ένα “ανοιχτό” παιχνίδι. Θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Φαβορί η Χαϊντενχάιμ

Συνεχίζουμε στα προγνωστικά με τη Γερμανία και τη δεύτερη κατηγορία της, με τη Χάνσα Ρόστοκ να δοκιμάζεται στην έδρα της Χαϊντενχάιμ στις 14:30, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής.

Το σύνολο του Σμιντ έχασε στην παράταση την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, καθώς ηττήθηκε με 3-2 από τη Χάνσα Ρόστοκ (σκορ κανονικής διάρκειας αγώνα 1-1). Διατήρησε το αήττητο της στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς στην πρεμιέρα  αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Πάντερμπορν. Ενώ στη συνέχεια επικράτησε (1-2) στην έδρα της Ίνγκολσταντ, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της σκορ. 

Κατάφερε να συνέλθει από το σοκ της εντός έδρας ήττα (1-3) από τη Καρλσρούη η Χάνσα Ροστόκ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ακολούθησε η σπουδαία νίκη με 3-0 απέναντι στο Αννόβερο, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε την Χαϊντενχάιμ από το κύπελλο Γερμανίας στην παράταση. Έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε ένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Η Χαϊντενχάιμ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και έχει το κίνητρο να πάρει το αίμα της πίσω από τον αποκλεισμό της από την Χάνσα Ρόστοκ. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 2.00.

Με τα τέρματα στο Βέλγιο

Προχωράμε στις επιλογές  μας με το Βέλγιο, όπου για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος η Γάνδη υποδέχεται τη Μαλίν στις 17:00.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 στη Λετονία επί της Ρίγα και εξασφάλισαν, έστω και δύσκολα την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Αντίθετα, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πετύχουν νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθώς ηττήθηκαν από τη Σεντ Τρούιντεν (2-1) και την Οστάνδη (1-0) και αναδείχτηκαν ισόπαλοι (2-2) με την Μπέερσχοτ.

Η Μαλίν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-2 επί της Άντβερπ, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Ακολούθησαν δύο συνεχόμενες ήττες, με 1-0 από τη Σερένγκ και με 1-3 από την Έουπεν. Αντιμετωπίζει  αμυντικά προβλήματα, ενώ έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 15 παιχνίδια της. 

Δεν έχουν επιδείξει την απαιτούμενη σταθερότητα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες, που σκοράρουν εύκολα, αλλά έχουν και θέμα με την ανασταλτική λειτουργία τους. Θα ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Αμφίσκορο στην Ιταλία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 22:00 για το κύπελλο Ιταλίας, με την Τορίνο να συγκρούεται με την Κρεμονέζε.

Η ομάδα του Ιβάν Τζούριτς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμα  τελευταία φιλικά παιχνίδια με τη Ρεν (1-0) και την Άλκμααρ (2-1). Είχε προηγηθεί η ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Αλ Φατ από τη Σαουδική Αραβία. Έχει καταφέρει να σκοράρει στις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία τελευταία εντός έδρας ματς με τη σημερινή της αντίπαλο.

Κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό της στην τρίτη κατηγορία η Κρεμονέζε, ενώ έχει διατηρήσει το αήττητο στα τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έχει δώσει μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Πίζα, ενώ επικράτησε με 2-1 επί της Φεραλπισάλο και με 2-1 επί της ΣΠΑΛ. Έχει σκοράρει στους δέκα από τους έντεκα πιο πρόσφατους αγώνες της.

Η Τορίνο είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και τη πρόκριση, όμως και η Κρεμονέζε βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να σκοράρει. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.85. ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X