Στοίχημα: Η ευκαιρία της Μπέρνλι

από AllAboutARIS

Συναρπαστικό το κουπόνι opap live της Τετάρτης (1/12) με εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα και ντέρμπι στο Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον να υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Φουλ δράση στη Ligue 1 Γαλλίας, στη Serie A Ιταλίας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται και τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος για τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή πρόταση από τα προγνωστικά ποδόσφαιρο, η οποία έρχεται από το παιχνίδι Γουλβς – Μπέρνλι, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη με το εκτός έδρας 0-0 που πήρε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Νόριτς, δεν άξιζε τίποτα περισσότερο. Δεύτερο σερί ματς που κρατά το «μηδέν» μετά την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Γουέστ Χαμ, έχει ρεκόρ 2-2-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και μετρά 20 πόντους. Καταλαμβάνει την έκτη θέση, στο -3 απ’ την τετράδα και στο -8 απ’ την τρίτη Λίβερπουλ, είναι στο +10 απ’ την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας.

Δεν έπαιξε την Κυριακή κόντρα στην Τότεναμ, καθώς αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα λόγω σφοδρής χιονόπτωσης. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τη Μπέρνλι, τρίτη στα τελευταία πέντε ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και το Λιγκ Καπ. Μοναδική επιτυχία σε αυτό το διάστημα είναι η νίκη επί της νεοφώτιστης Μπρέντφορντ με σκορ 3-1 εντός έδρας.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τετάρτης!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X