Στοίχημα: Η προσωπικότητα της Ρόμα και το know-how του Μουρίνιο

από AllAboutARIS

Βραδιά τελικού η αποψινή καθώς στα Τίρανα θα απονεμηθεί το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν. Τελικός του Κόνφερενς Λιγκ και το Betarades.gr έχει προγνωστικό από το σπουδαίο παιχνίδι Ρόμα – Φέγενορντ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Τελικός του Κόνφερενς Λιγκ που διεξάγεται στις 22:00 στο “Air Albania”, με τη Ρόμα να έχει τον τίτλο του φαβορί αλλά και έναν τεχνικό στον πάγκο της που γνωρίζει καλά πως να παίρνει αυτό που θέλει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει βρεθεί τέσσερις φορές σε ευρωπαϊκούς τελικούς, μετρώντας ισάριθμες κατακτήσεις. Οι “τζιαλορόσι” προκρίθηκαν στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης προσπερνώντας την Τράμπζονσπορ, τερμάτισαν στην κορυφή αυτού κι έπειτα ξεπέρασαν τα εμπόδια των Φίτεσε, Μπόντο Γκλιμτ και Λέστερ. Εντός συνόρων η Ρόμα επικράτησε με 3-0 της Τορίνο εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική της Serie A, τερμάτισε στην 6η θέση και στο -1 από την 5η Λάτσιο.

Από την πλευρά της η Φέγενορντ έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις της στην Eredivisie, καθώς ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Τβέντε, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις και τερμάτισε στην 3η θέση. Η ομάδα από το Ρότερνταμ ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της από τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ: Πέταξε νοκ άουτ Ντρίτα, Λουκέρνη και Έλφσμποργκ, τερμάτισε στην 1η θέση του 5ου ομίλου με 14 βαθμούς (+6 από Σλάβια Πράγας) και ξεπέρασε τα εμπόδια των Παρτιζάν, Σλάβια Πράγας και Μαρσέιγ για να φτάσει στον 4ο ευρωπαϊκό τελικό στα 113 χρόνια ιστορία της. Ομάδα με ποιότητα η Φέγενορντ, ωστόσο υστερεί σε εμπειρία και παραστάσεις, ενώ θα βρει απέναντι της μια ομάδα που “διψάει” για το ευρωπαϊκό τρόπαιο, έχει προσωπικότητα και έναν προπονητή που γνωρίζει τον τρόπο. Θα στηρίξουμε τη Ρόμα στον αποψινό τελικό.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X