Στοίχημα: “Καυτή” τριάδα στα προημιτελικά Euro & Copa America!

από AllAboutARIS

Η δράση στο Euro 2020 επιστρέφει με τους πρώτους προημιτελικούς και το στοιχηματικό ενδιαφέρον κορυφώνεται σήμερα Παρασκευή (02/07). Ελβετία – Ισπανία στις 19:00 και Βέλγιο – Ιταλία στις 22:00 και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατά προγνωστικά! Επιπλέον, η βραδιά συνεχίζεται και με τα προημιτελικά του Copa America! Πάμε λοιπόν στην ανάλυσή τους.

Ανοιχτό ματς στο Krestovskiy

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Αγία Πετρούπολη, όπου στις 19:00 αναμετρώνται Ελβετοί και Ισπανοί για μία θέση στα ημιτελικά του Euro 2020. 

Η Ελβετία, έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη του τουρνουά και πέταξε εκτός συνέχειας το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Γαλλία, στη διαδικασία των πέναλτι. Παλικαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά για την Ελβετία, η επιτυχία της παίρνει ακόμη μεγαλύτερη έκταση, αφού επέστρεψε απ’ το 3-1, οδήγησε το ματς στην παράταση (έχασε πέναλτι με το σκορ στο υπέρ της 1-0) και με μεγάλο πρωταγωνιστή στη ψυχοφθόρο διαδικασία τον γκολκίπερ Σόμερ (απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι του Μπαπέ) διέψευσε τα προγνωστικά και απέκλεισε τους πανίσχυρους Γάλλους.

Η Ισπανία ‘εβαλε μόνη της δύσκολα στον εαυτό της, αλλά απέφυγε το ιστορικό κάζο και ξεπέρασε στην παράταση το εμπόδιο της μαχητικής Κροατίας, παίρνοντας την πρόκριση για πρώτη φορά μετά το 2012 (κατέκτησε το Euro) στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με απίθανο αυτογκόλ βρέθηκε στο κυνήγι του σκορ, αντέδρασε και έφερε το ματς στην ισορροπία πριν την ανάπαυλα. Η αντεπίθεση της Ισπανίας συνεχίστηκε και στο δεύτερο 45λεπτο, απέκτησε αέρα δύο τερμάτων στο 77’, ωστόσο εμφάνισε σημάδια χαλάρωσης και με δύο γκολ στο φινάλε οι Κροάτες έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί, οι “Φούριας Ρόχας” αφού αρχικά γλύτωσαν το γκολ, ήταν εύστοχοι στις ευκαιρίες της που δημιούργησαν, σκόραραν δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά, είχαν ευκαιρία να πετύχουν και έκτο γκολ.

Με την ψυχολογία στα ύψη και άγνοια κινδύνου θα αγωνιστούν οι Ελβετοί, που παίζουν στρωτό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η άμυνα των Ισπανών σίγουρα δεν πείθει και είναι πιθανό να σκοράρει η ομάδα του Πέτκοβιτς. Από την άλλη, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν σκοράρει η Ισπανία, που έχει εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας και πολλές επιλογές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Επομένως, επιλέγουμε Goal/Goal, σε απόδοση 1.90. 

Εμπιστοσύνη στους Βέλγους

Μεταφερόμαστε νοτιοδυτικά, στην Allianz Arena του Μονάχου, όπου στις 22:00 διεξάγεται το Βέλγιο – Ιταλία!

Το Βέλγιο δεν αποδίδει σύμφωνα με την ποιότητα του, ωστόσο βρίσκει τον τρόπο να προχωρήσει στη διοργάνωση. Τα κατάφερε και κόντρα στην Πορτογαλία το Σάββατο, χάρη στο γκολ του Θοργκάν Αζάρ στο φινάλε του πρώτου μέρους, ίσως στη μοναδική στιγμή που απείλησε τον αντίπαλο. Έπαιξε πολύ παθητικά στο δεύτερο ημίχρονο, η απώλεια του Ντε Μπρόινε έπαιξε ρόλο στην απώλεια της μπάλας, η Πορτογαλία είχε δοκάρι και άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες. Χρειάζεται και τύχη για να προχωρήσεις, το Βέλγιο την είχε, ενώ είναι στην ευχάριστη θέση να διαθέτει τον κορυφαίο γκολκίπερ του τουρνουά, Κουρτουά.

Η Ιταλία δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ ότι θα περίμενε, ωστόσο έστω και στην παράταση πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην Αυστρία. Δεν είχε τον ρυθμό και την ενέργεια των αγώνων του ομίλου, έδειξε αγχωμένη. Είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία, απείλησε με Σπινατσόλα, Μπαρέλα και Ιμόμπιλε, αμυντικά δεν είχε προβλήματα. Η έλλειψη αποτελεσματικότητας οδήγησε το ματς στην παράταση, εκεί “μίλησαν” οι παίκτες που ήρθαν απ’ τον πάγκο, Κιέζα και Πεσίνα. “Περάσαμε γιατί το αξίζαμε, ακόμη κι αν δεχθήκαμε ένα γκολ σε κόρνερ. Έπρεπε να σκοράρουμε δύο γκολ νωρίτερα και όχι στην παράταση. Κουραστήκαμε, όμως νικήσαμε. Οι παίκτες που ήρθαν απ’ τον πάγκο είχαν την κατάλληλη νοοτροπία για να αλλάξουν το παιχνίδι”, είπε ο κόουτς Μαντσίνι.

Το Βέλγιο είναι τρομερά αποτελεσματικό ακόμη και στις μέτριες βραδιές του και έχει την ποιότητα μπροστά να κάνει φάσεις από το πουθενά. Οι Ιταλοί έδειξαν αγχωμένοι και βρίσκουμε αξία στους τυπικά γηπεδούχους, σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Θα ποντάρουμε Βέλγιο με DNB, σε απόδοση 2.30. 

Με τα γκολ στην Γκοϊάνια

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στις 12:00 το βράδυ, το Περού αντιμετωπίζει την Παραγουάη με διακύβευμα μία θέση στα ημιτελικά του Copa America. 

Με τον Καρίγιο να σκοράρει στο 48’, το Περού πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 επί της Βενεζουέλας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Οι “Ίνκας” ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχαν την κατοχή και χαμένες ευκαιρίες, με το τελικό 1-0 να κρίνεται ως δίκαιο. Μια νίκη που έφερε την ομάδα του Γκαρέκα στη 2η θέση του 2ου γκρουπ, τερματίζοντας στο -3 από την πρωτοπόρο Βραζιλία. 

Δεν άξιζε κάτι περισσότερο κόντρα στην Ουρουγουάη, με την Παραγουάη να γνωρίζει την ήττα με 1-0 στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Η “Σελέστε” ήταν καλύτερη και πιο επικίνδυνοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, προηγήθηκαν στο 21’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Καβάνι, με το 1-0 να μένει στη συνέχεια μέχρι το τέλος. Μια ήττα που δεν στοίχισε στην ομάδα του Μπερίτσο, η οποία τερμάτισε στην 3η θέση του 1ου γκρουπ και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Πρόκειται για ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με το Περού να έχει λίγο καλύτερη εικόνα στους ομίλους. Αμφότερες οι ομάδες δέχονται με ευκολία γκολ, οπότε θα πάμε με το Over 2 (ασιατικό), σε απόδοση 2.07. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X