Στοίχημα: Με το δεξί Γάλλοι, Πορτογάλοι – τριάδα “φωτιά” στο 6.67!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα Τρίτη (15/06) ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική των ομίλων στο Euro 2020, ενώ παράλληλα κρίνεται ο τίτλος στη Liga ACB της Ισπανίας. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα από Βουδαπέστη, Μόναχο και Βαρκελώνη, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην interwetten. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Νίκη υποχρέωση για τους Πορτογάλους

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Puskas Arena της Βουδαπέστης, όπου στις 19:00 η Ουγγαρία υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου. 

Η Ουγγαρία δηλώνει “παρούσα” στο Euro για δεύτερη διαδοχική φορά και τέταρτη συνολικά. Η συμμετοχή της και μόνο στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελεί τεράστιο επίτευγμα. Βέβαια, η πρόκριση για την Εθνική Ουγγαρίας δεν ήρθε καθόλου εύκολα. Δεν την πήρε απ’ τα προκριματικά (τερμάτισε 4η σε όμιλο με πέντε ομάδες), το κατάφερε μέσω των μπαράζ του Nations League. Συγκεκριμένα, στα ημιτελικά ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βουλγαρίας (1-3), αλλά στον τελικό ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην Ισλανδία και χρειάστηκε να πετύχει δύο γκολ στο φινάλε (88’, 90’+2’) για να κάνει την ανατροπή και να κάμψει την αντίδραση των Ισλανδών.

Η Εθνική Πορτογαλίας έζησε μαγικές στιγμές πριν μια πενταετία στο Euro 2016 που διεξήχθη στα γήπεδα της Γαλλίας, καθώς κατάφερε να διαψεύσει τα προγνωστικά, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της ιστορίας της (κέρδισε παράταση 1-0 τη Γαλλία). Συμμετέχει ανελλιπώς σε κάθε μεγάλη διοργάνωση από το 2000, έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και δε θα είναι υπερβολή να πούμε ό,τι ανήκει δικαιωματικά στο γκρουπ των μεγάλων. Αυτό φυσικά το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, στον “μαέστρο” του πάγκου Φερνάντο Σάντος, αλλά και στη σπουδαία δουλειά που γίνεται στις μικρότερες ηλικίες της χώρας. Η πρόκριση στα τελικά του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεν ήρθε με άνετο τρόπο, τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου, στο -3 απ’ την Ουκρανία και στο +3 απ’ τη Σερβία.

Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες και παρότι οι “μαγυαροι” θα αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους, οφείλουμε να στηρίξουμε τους πρωταθλητές. Πολύ δύσκολα η ομάδα του Ρόσι θα μπορέσει να περιορίσει τον Κριστιάνο και την παρέα του και θα ποντάρουμε στην Πορτογαλία με -1 (ασιατικό) χάντικαπ, σε απόδοση 1.81.

Με το δεξί οι παγκόσμιοι πρωταθλητές

Μεταφερόμαστε στην Allianz Arena του Μονάχου, όπου στις 22:00 διεξάγεται το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής και μάλλον όλων των ομίλων. Γαλλία εναντίον Γερμανία στην πρεμιέρα του ομίλου του “θανάτου”!

Η Εθνική Γαλλίας κάνει πρεμιέρα στο Euro και ξέρει ότι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του. Πρόκειται άλλωστε για την παγκόσμια πρωταθλήτρια, μια ομάδα που σάρωσε το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας, ενώ το 2016 έφτασε στον τελικό του Euro. Το ρόστερ της μοιάζει υπερπλήρες σ’ όλες τις θέσεις, ειδικά μετά την απόφαση του Ντεσάμπ να βάλει «νερό στο κρασί του» και να δώσει την ευκαιρία στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έρχεται από τρεις σερί απίστευτες χρονιές σε ατομικό επίπεδο με τη Ρεάλ Μαδρίτης (σκόραρε 87 γκολ σε 147 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις!). Ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει έπειτα από έξι χρόνια και ανεβάζει επίπεδο τους «τρικολόρ», καθώς προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά απ’ τον Ζιρού.

Η Εθνική Γερμανίας είναι σε μεταβατική περίοδο, τόσο λόγω αλλαγών στο ρόστερ, όσο και διότι ήρθε το τέλος εποχής του Γιόακιμ Λεβ. Ο έμπειρος κόουτς προσπάθησε να επαναφέρει τα «πάντσερ» στις επιτυχίες μετά το 2014 (πήραν το Μουντιάλ), ωστόσο το 2016 αποκλείστηκαν στα ημιτελικά, ενώ το μεγάλο κάζο ήρθε στο Μουντιάλ του 2018, όταν αποκλείστηκαν στον όμιλο με δύο ήττες από Μεξικό και Νότια Κορέα! Το νέο «αίμα» δε βελτίωσε την εικόνα της Γερμανίας τα τελευταία τρία χρόνια και κάπως έτσι ο Λεβ αντιλήφθηκε ότι πρέπει να παραδώσει σκυτάλη, μετά το Euro θα αναλάβει ο Χάνσι Φλικ.

Εκπληκτικό το ρόστερ των Γάλλων, μέσα στον κορμό παικτών που κατέκτησε το Μουντιάλ στη Ρωσία προστίθεται ο σπουδαίος Μπενζεμά και η ασταθής άμυνα των Γερμανών θα έχει μεγάλα προβλήματα. Ποντάρουμε στη Γαλλία DNB, σε απόδοση 1.94.  

Ώρα για στέψη!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από τους τελικούς μπάσκετ στην Ισπανία. Στις 23:00, η Μπαρσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ και μετά την “άλωση” της Wizink Arena έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο απόψε με μία ακόμη νίκη. Η Ρεάλ έχει σταθερά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, η Μπάρσα έχει μεγαλύτερη φρεσκάδα και περισσότερες επιλογές, γι αυτό θα πάμε με τους Καταλανούς. Ποντάρουμε στον άσο της Μπαρσελόνα με -8.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.90. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X