Στοίχημα: Παιχνίδι που υπόσχεται γκολ στο “Ceramica”

από AllAboutARIS

Φουλ δράση στο κουπόνι της Κυριακής (17/10), με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πλήθος αγώνων και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από κάθε πρωτάθλημα.

Το Betarades.gr για ακόμη μια ημέρα έχει εντοπίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος και σας τις παρουσιάζει παρακάτω.

9η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, με τη Βιγιαρεάλ να υποδέχεται την Οσασούνα στο Ceramica. Η Βιγιαρεάλ επέστρεψε στις επιτυχίες πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος και είχε πιο ήσυχες δύο εβδομάδες προετοιμασίας. Το “Κίτρινο Υποβρύχιο” επικράτησε της Μπέτις (2-0) εντός έδρας, πραγματοποιώντας μια πολύ πειστική εμφάνιση. Επιτυχία για το συγκρότημα του Έμερι, το γεγονός ότι κράτησε στο μηδέν τους “Βερδιμπλάνκος”, μια ομάδα πολύ επιθετική, η οποία δείχνει και φέτος ότι έχει το εύκολο γκολ. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, ενώ μετρά και πέντε ισοπαλίες. Είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς ήττα, ενώ μετρά και ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς χρωστάει εκείνο με την Αλαβές.

Από την πλευρά της η Οσασούνα έφτασε στη διακοπή ούσα σε πολύ καλή κατάσταση συγκριτικά και με το πως ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο. Επιβλήθηκε δύσκολα της Ράγιο Βαγιεκάνο (1-0) εντός έδρας, στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, το γκολ της νίκης σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία για το συγκρότημα του Χακόμπα Αρασάτε, τρίτη στα τελευταία πέντε ματς της Λα Λίγκα. Το γεγονός ότι βρίσκεται στην πεντάδα της βαθμολογίας, αποτυπώνει την καλή δουλειά που κάνει στους “Ροχίγιος” ο Βάσκος προπονητής. Θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της η Βιγιαρεάλ, ωστόσο θα αντιμετωπίσει σήμερα μια δύσκολη αντίπαλο. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2,01.

Στο άλλο παιχνίδι η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας. Με σκυμμένο κεφάλι επέστρεψε από το “Signal Iduna Park” η Άουγκσμπουργκ πριν από δύο βδομάδες, γνωρίζοντας την ήττα (εντός προγράμματος) από την πανίσχυρη Ντόρτμουντ (2-1). Από την άλλη η Μπίλεφελντ παραμένει χωρίς νίκη μετά από επτά αγωνιστικές (0-4-3), πριν την διακοπή για τις Εθνικές δέχτηκε ηχηρό χαστούκι από την Λεβερκούζεν στη “SchücoArena” (4-0) παραμένοντας στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι που έχουν και την παράδοση υπέρ τους στα μεταξύ τους ματς, καθώς τρέχουν ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων (5-1-0). Θα στηρίξουμε την Άουγκσμπουργκ και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2,35.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X