Στο 2.10 τίποτα δεν τον σταματά!

από AllAboutARIS

Ώρα πρόκρισης για τον ΑΡΗ με τη ρεβάνς απέναντι στον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00) να σφραγίζει το εισιτήριο για τον τελικό!

Η ώρα που όλος ο οργανισμός του ΑΡΗ περίμενε με ανυπομονησία έφτασε! Μετά το 0-1 στο Αγρίνιο στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό, η ομάδα του Άκη Μάντζιου καλείται να κεφαλαιοποιήσει το προβάδισμα από το γκολ του Φραν Βέλεθ και να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της την πρόκριση στον μεγάλο τελικό!

Από το 2010 και την τελευταία του παρουσία, ο ΑΡΗΣ αδημονεί για την 10η πρόκριση σε τελικό ώστε να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με φόντο τον τίτλο και τη ρεβάνς για την ήττα στο ΟΑΚΑ πριν από 14 χρόνια (1-0).

Η νίκη στο Αγρίνιο έχει βάλει τις βάσεις για την υλοποίηση του στόχου και οι «κίτρινοι» έχουν μπροστά τους το ματς της χρονιάς… μέχρι το επόμενο που ευελπιστούν να είναι ο τελικός που έχει ως έπαθλο έναν τίτλο και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Μάντζιου από το τέλος του πρώτου ημιτελικού περιμένει τη μεγάλη ρεβάνς, ωστόσο αυτό δεν την έχει εμποδίσει να παίρνει σημαντικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα, όπως συνέβη απέναντι στην ΑΕΚ, όπου παρά τις αλλαγές και τη δεδομένη προσήλωση στο κύπελλο, κυνήγησε ως το τέλος το καλύτερο και δικαιώθηκε ισοφαρίζοντας σε 3-3 στις καθυστερήσεις.

Η ποιοτική ανωτερότητα του ΑΡΗ είναι δεδομένη, όπως και το κίνητρο, με το ζητούμενο είναι ένα γρήγορο γκολ για να φύγει το άγχος και να φέρει ακόμα πιο κοντά την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που δε θα έχει άγχος κυνηγώντας την πρώτη δική της πρόκριση σε τελικό. Να σημειωθεί γκολ πριν το 28’ είναι σε απόδοση 1.92.

Φυσικά σε άλλο ένα παιχνίδι τη διαφορά καλείται να κάνει ο Μορόν, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να είναι πάντα σε επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Στο 2.10 να χριστεί σκόρερ ο Ισπανός επιθετικός και στη ρεβάνς που θα σφραγίσει την πρόκριση.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα