Τα μεγάλα ντέρμπι με super προσφορά χωρίς κατάθεση* στη Novibet

από AllAboutARIS

Απεριόριστες δυνατότητες στο χέρι σου, με το ανανεωμένο app της Novibet!

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου έρχεται με σπουδαίες αναμετρήσεις στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η περίοδος φορμαρίσματος είναι τώρα για την πλειονότητα των ομάδων που έχουν υψηλές βλέψεις και το διήμερο κρύβει συναρπαστικές μάχες.

Ιδιαίτερα η Κυριακή, είναι βγαλμένη από τα όνειρα των απανταχού φίλων της στρογγυλής θεάς! Από νωρίς το μεσημέρι οι κερκίδες θα πάρουν «φωτιά», με την έναρξη του λονδρέζικου ντέρμπι, Τσέλσι-Άρσεναλ. Το απόγευμα Ρόμα και Λάτσιο σηκώνουν στο πόδι την πρωτεύουσα της Ιταλίας σε ένα κρίσιμο «Derby della Capitale».

Οι προσφορές* όπως θα ήθελες να είναι!

Μισή ώρα μετά την σέντρα στη Ρώμη, εκκινεί και το απόλυτο ελληνικό ντέρμπι. Ο απόλυτος έως τώρα Παναθηναϊκός υποδέχεται στην κατάμεστη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό, που αναζητά ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τον επαναφέρει σε τροχιά πρωταθλητισμού. Το επιδόρπιο σερβίρετε το βράδυ σε Μασσαλία (Μαρσέιγ-Λυών) και Ανδαλουσία (Μπέτις-Σεβίλλη).

Με όλα τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στην… πρώτη γραμμή, η Novibet παρουσιάζει μία νέα προσφορά χωρίς κατάθεση*, που είναι διαθέσιμη έως τις 7 Νοεμβρίου στην πλατφόρμα της!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X