Ψάχνει επιστροφή στις νίκες!

από AllAboutARIS

Ο Άρης, μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αναζητά επιστροφή στα «τρίποντα» στη Super League Interwetten, στην έδρα της σκληροτράχηλης Λαμίας.

Η ευφορία για τις δύο διαδοχικές νίκες (επί Παναθηναϊκού και Ατρομήτου) βρήκε «φρένο» στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με αποτέλεσμα ο Άρης να μην μπορεί να… τριτώσει το καλό στην Super League Interwetten.

Αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν οι Κίτρινοι στην έδρα της σκληροτράχηλης Λαμίας, στο παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής (Δευτέρα 18/10, 19:30).

Στο 2,10 το «διπλό» της ομάδας του Άκη Μάντζιου από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει συνολικά 158 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας.

Στο 2,50 το να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ στο ματς από την Interwetten.gr, στο 1,80 να πετύχει ο Άρης το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης, πάνω στο οποίο και θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για την εκτός έδρας νίκη.

Το να πετύχουν οι Κίτρινοι τουλάχιστον δύο γκολ δίνεται στο 2,50 από την Interwetten.gr, η οποία δίνει σε απόδοση 3,60 το να νικήσει ο Άρης με ένα γκολ διαφορά.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα