Το «ευχαριστώ» του Τζόκοβιτς στον Ναδάλ

από AllAboutARIS

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε την Πέμπτη (10/10) το «αντίο» του απ’ το τένις, γνωστοποιώντας πως το Final-8 του Davis Cup που θα διεξαχθεί από 19 ως 24 Νοεμβρίου στη Μάλαγα, θα είναι το τελευταίο τουρνουά στο οποίο θα λάβει μέρος, πριν ρίξει τους τίτλους… τέλους στην τεράστια καριέρα του.

Ενας απ’ τους μεγαλύτερους αντιπάλους του όλα αυτά τα χρόνια στα κορτ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα προς τον Ναδάλ στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media, γνωστοποιώντας θα δώσει το «παρών» στη Μάλαγα.

«Σε ευχαριστώ που με ώθησες στα… άκρα τόσες φορές. Θα είμαι στη Μάλαγα για να αποτίσω φόρο τιμής στην ανεπανάληπτη καριέρα σου», έγραψε ο Σέρβος πρωταθλητής και ρέκορντμαν σε κατακτήσεις Grand Slam, μαζί με ένα κολάζ από κοινές φωτογραφίες τους.

«Ράφα, μια ανάρτηση δεν αρκεί για να εκφράσω τον σεβασμό που τρέφω για σένα και τι έχεις κάνει για το άθλημά μας. Έχεις εμπνεύσει εκατομμύρια παιδιά να αρχίσουν να παίζουν τένις και νομίζω ότι αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα που μπορεί να επιθυμήσει κάποιος.

Η επιμονή σου. Η αφοσίωση και το μαχητικό πνεύμα θα διδάσκονται για πάντα. Το πάθος σου για την εκπροσώπηση της Ισπανίας ήταν πάντα αξιοσημείωτο, σου εύχομαι το καλύτερο δυνατό αντίο στη Μάλαγα με την ισπανική ομάδα του Davis Cup».

Προτεινόμενα Άρθρα