Ευρωπαϊκό στίβου: Τρέχει και στα 20χλμ. βάδην η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35χλμ βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αποφάσισε να πάρει θέση στην εκκίνηση των 20χλμ βάδην στην Odeonsplatz αύριο, Σάββατο στις 11:15 το πρωί, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη διανύει μια εξαιρετική σεζόν, και μετά την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου πριν λίγα 24ωρα στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

Η 38χρονη πρωταθλήτρια θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μαζί με την συναθλήτρια και φίλη της Χριστίνα Παπαδοπούλου, που ωστόσο τη φετινή σεζόν αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό, που δεν της επιτρέπει να κυνηγήσει τους χρόνους που θα ήθελε.

Εθνική ομάδα: Θλάση ο Παπαπέτρου, πρόβλημα και με Γόντικα
Προηγούμενο άρθρο Εθνική ομάδα: Θλάση ο Παπαπέτρου, πρόβλημα και με Γόντικα
Επόμενο άρθρο Κλείνουν εκατοντάδες σχολεία λόγω έλλειψης μαθητών
Κλείνουν εκατοντάδες σχολεία λόγω έλλειψης μαθητών

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News