Εθνική ομάδα: Θλάση ο Παπαπέτρου, πρόβλημα και με Γόντικα

από AllAboutARIS

Δύο προβλήματα «κληρονόμησε» η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών από τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με τη Γεωργία για τη 2η αγωνιστική του τουρνουά «Ακρόπολις».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη θλάση στο δικέφαλο και θα πρέπει να μείνει για μια εβδομάδα εκτός δράσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στην αποψινή (19/8, 21:00) αναμέτρηση με την Τουρκία για την 3η και τελευταία ημέρα του «Ακρόπολις» και στον αγώνα με τη Σερβία στο Βελιγράδι (25/8) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για το παιχνίδι των προκριματικών με το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ (28/8).

Στο μεταξύ, ο Κωστής Γόντικας υπέστη κάταγμα δευτέρου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει στην προετοιμασία της εθνικής. Γι’ αυτό το λόγο ενημερώθηκε και επιστρέφει στην ομάδα ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

Η νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Γεωργίας μπορεί να χαρακτηριστεί «πύρρειος» αφού προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Κωστής Γόντικας υπέστη κάταγμα δευτέρου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, δεν μπορεί φυσικά να συνεχίσει την προσπάθεια και ήδη ενημερώθηκε και επιστρέφει στην ομάδα ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στο δεξί πόδι, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστεί απόψε (21.00) στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις με την Τουρκία.

Προτεινόμενα Άρθρα