Το βάρος στην ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καταλήγει σε σχήμα ο Ένινγκ

Η χθεσινή απόφαση των διαιτητών θα σφυρίξουν την 17η αγωνιστική, βάζει τον ΑΡΗ ακόμα πειρσσότερο στο κλίμα του επερχόμενου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ολες τις προηγούμενες μέρες ο Μίχαελ Ένινγκ και οι παίκτες δούλευαν με φόντο το συγκεκριμένο παιχνίδι και με τον Γερμανό τεχνικό να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του όσον αφορά τα πρόσωπα που θα επιλέξει. 

Οι δοκιμές του 54χρονου τεχνικού μπαίνουν από σήμερα στην τελική τους ευθεία και μένει να φανεί μέχρι αύριο ποια θα είναι τα πρόσωπα στα οποία θα καταλήξει για το ματς του Σαββάτου (04/01).

Στην άμυνα είναι πολύ πιθανό ο Ρόουζ θα διατηρηθεί στο δεξί άκρο, ειδικά από την στιγμή που ο ΑΡΗΣ θα θέλει να περιορίσει την δυνατή αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ. Κάτι που εφόσον γίνει θα σημαίνει ότι ο Δεληζήσης θα παραμείνει δίπλα στον Βέλεθ ενώ δεν θα αλλάξει κάτι στα αριστερά με τον Κόρχουτ. 

Το πρόβλημα του Τόνσο στην γάμπα δίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ματίγια για να είναι στα χαφ μαζί με τον Σάσα ενώ οι θέσεις στην επίθεση θα εξαρτηθούν από το σύστημα και τον… Ντουρμισάι.

Ο 23χρονος τεχνικός δίνει στον Ένινγκ την δυνατότητα να επιλέξει το 4-4-2, δημιουργώντας με τον Ιντέγε ένα δίδυμο που “γεμίζει” την αντίπαλη περιοχή και δίνει ύψος. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του Ντάνιελ Λάρσον ενώ εάν ο Γερμανός αποφασίσει να παέι σε 4-2-3-1 τότε στην εξίσωση μπαίνει και ο Νικολά Ντιγκινί αλλά με λιγότερες πιθανότητες.

Προτεινόμενα Άρθρα