Πήρε οριστική μορφή το ρόστερ

από Αντώνης Γκάτζιος

Η απόκτηση του Κεν Μπράουν σχηματοποιεί οριστικά το ρόστερ του ΑΡΗ για τη συνέχεια και τα πρώτα δείγματα αναμένονται στο Ρέθυμνο.

Οι “κιτρινόμαυροι” ταλαιπωρήθηκαν από την υπόθεση Γκάρι Τάλτον και… ταλαιπώρησαν και τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος ξέρει εδώ και πολύ κασιρό ότι θα αποχωρήσει. Πλέον, ο Τάλτον αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν και σήμερα (28/11) η ΚΑΕ θα ανακοινώσει την απόκτηση του Κεν Μπράουν.

Με την κίνηση αυτή, το ρόστερ της ομάδας παίρνει την οριστική του μορφή και ο ΑΡΗΣ αναμένεται διαφορετικός στη συνέχεια. Προηγήθηκε΄αν η απόκτηση του Τορλίν Φιτζπάτρικ και η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο ΑΡΗΣ είναι πλέον πιο γεμάτος και ο Σούλης Μαρκόπουλος τον περιμένει και πιο ποιοτικό, με τον Μπράουν στη θέση του Τάλτον και τον Φιτζπάτρικ αντί του Γκάγκιτς.

Αυτήν την αλλαγή εικόνας και την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση, ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να τη “ρευστοποιήσει” το Σάββατο στο Ρέθυμνο, όπου δίνει έναν καθοριστικό αγώνα. Με νίκη, οι “κιτρινόμαυροι” θα μπορούν να βλέπουν διαφορετικά το μέλλον και θα αρχίσουν να βγαίνουν από τη στενωπό στην οποία μπήκαν τις πρώτες αγωνιστικές.

Προτεινόμενα Άρθρα