"Εχουμε θετική προδιάθεση, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας"

από AllAboutARIS

Τη δική του άποψη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το πως πρέπει να παρουσιαστεί ο ΑΡΗΣ ανέφερε στις δηλώσεις του στη NOVA ο 23χρονος Αργεντινός

Παράλληλα ο παίκτης του ΑΡΗ μίλησε για το φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας και την ευκαιρία που του δόθηκε ενώ αναφέρθηκε και στην φιλοσοφία που περνάει στην ομάδα ο Μίκαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με την ΑΕΚ και πως το περιμένει: “Περιμένουμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι ωστόσο έχουμε θετική προδιάθεση και θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη. Δεν χρειάζεται φόβος.”

Τι πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ για να πάρει τη νίκη: “Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βγάλουμε τα στοιχεία που δουλεύουμε στην προπόνηση. Να είμαστε συμπαγείς, να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας όπλα και γενικά όπως είπα να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη.”

Για το φιλικό με ΤΣΣΚΑ Σόφιας και την δική του απόδοση: “Αντιμετωπίσαμε το φιλικό σαν να ήταν επίσημο. Εγώ ένιωσα καλά στο γήπεδο, ήταν ευκαιρία να δείξω τα καλά μου στοιχεία και γενικά για όλους τους παίκτες που έχουμε λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Γενικά όμως όλη η ομάδα αντιμετώπισε σοβαρά αυτό το φιλικό.”

Για την φιλοσοφία του Ένινγκ: “Με τον καινούριο προπονητή προσπαθούμε να δουλέψουμε 100% επαγγελματικά και να ακολουθούμε τις οδηγίες του. Η δική του φιλοσοφία είναι να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε ως ομάδα και η αλήθεια είναι πως δεν μας μένουν απορίες μετά την προπόνηση. Γι’αυτό έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την δουλειά του.”

Προτεινόμενα Άρθρα