Προβληματισμός και για Μιλόσεβιτς

από Αντώνης Γκάτζιος

Η νέα ήττα, από τον Κολοσσό Ρόδου, επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα των αλλαγών στο ρόστερ του ΑΡΗ.

Εφόσον δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, το μέλλον των Γκάρι Τάλτον και Τζόρτζε Γκάγκιτς στον ΑΡΗ θα γίνει ιδιαίτερα σκοτεινό. Στο κάδρο, όμως, μπαίνει και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Ο Βόσνιος φόργουορντ – σέντερ ήταν η πρώτη, χρονικά, επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση ότι θέλει τον έμπειρο άσο ανεξάρτητα από την εξέλιξη, τότε, στην υπόθεση των ban. Ο Μιλόσεβιτς ήταν ο πρώτος παίκτης που απέκτησε ο ΑΡΗΣ, όμως μέχρι τώρα δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Με εξαίρεση τον αγώνα στη Λάρισα, όπου ήταν ο κορυφαίος του ΑΡΗ, ο 34χρονος φόργουορντ – σέντερ δεν έχει κάνει τις εμφανίσεις που περίμενε ο προπονητής του και οι άνθρωποι της ομάδας. Έχουμε σημειώσει ότι η σύνθεση της φροντ λάιν του ΑΡΗ δεν τον βοηθάει ιδιαίτερα, αφού φαίνεται να του ταιριάζει περισσότερο η θέση του σέντερ παρά του πάουερ φόργουορντ, και πολλές φορές δείχνει να «τρακάρει» με τα βαριά κορμιά που έχει ο ΑΡΗΣ στο «5», την ώρα που δε διαθέτει και το αξιόπιστο σουτ που θα ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες.

Ο προβληματισμός για τον Μιλόσεβιτς είναι δεδομένος, όμως είναι δύσκολο ο ΑΡΗΣ να κάνει τρεις αλλαγές, από τη στιγμή που αυτή η οικονομική δυνατότητα δεν υπάρχει στην παρούσα φάση. Αν βρεθούν τα χρήματα, βέβαια, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Προτεινόμενα Άρθρα