"Κοντά σε Κολοσσό ο Λυκογιάννης"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Άρης Λυκογιάννης είναι ο διακαής πόθος του Δημήτρη Γουλιέλμου για τον ΑΡΗ, όμως είναι πιθανό να επιστρέψει στη Ρόδο!

Η συμφωνία του Χολαργού με τον Κολοσσό Ρόδου, για να δώσει ο πρώτος το ΑΦΜ του στον δεύτερο, έχει ολοκληρωθεί και απομένει το τυπικό της υπόθεσης. Σύμφωνα με το 12sports.gr της Ρόδου, ο Λυκογιάννης είναι ο πρώτος στόχος του Κολοσσού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Έλληνας κόουτς πέρασε τέσσερα επιτυχημένα χρόνια στη Ρόδο και ο Κολοσσός θέλει να τον ξανακάνει κάτοικο του νησιού. Ο Λυκογιάννης, όπως έχει σημειώσει το AllAboutARIS εδώ και καιρό, επανήλθε στο προσκήνιο για τον ΑΡΗ και αποτελεί το νούμερο 1 στόχο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, όμως τα ban της ΦΙΜΠΑ “φρενάρουν” τη διάθεση του Έλληνα προπονητή να αναλάβει την ομάδα. 

Για το θέμα Λυκογιάννη το 12sports.gr αναφέρει: “Πιο εφικτό από ποτέ μοιάζει πλέον το σενάριο της επιστροφής του Άρη Λυκογιάννη στον Κολοσσό. Μετά τη συμφωνία των «θαλασσί» με το Χολαργό, ο έμπειρος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το διάδοχο του Στέργιου Κουφού. Το έδαφος είναι πρόσφορο και ο ίδιος είναι θετικός να έρθει για μία δεύτερη θητεία στη ροδίτικη Κ.Α.Ε.”.

Προτεινόμενα Άρθρα