Το "ευχαριστώ" των Αρβανίτη, Ζεϊμπέκη

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης και ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και πρώην μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ, Νίκος Ζεϊμπέκης, εξελέγησαν στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης και ευχαρίστησαν τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση σε ψήφους στην παράταξη του Νίκου Ταχαιάου, ευχαρίστησε και τον κόσμο του ΑΡΗ για τη στήριξη στο πρόσωπό του και τόνισε ότι θα είναι ο πιο ορκισμένος εχθρός ενεργειών που θα αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση προσωπικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Οι Δημοτικές Εκλογές ολοκληρώθηκαν και ο λαός της Θεσσαλονίκης αποφάσισε για τους εκλεκτούς του. Μέσα σε αυτούς ανήκω και εγώ, καθώς χιλιάδες συμπολίτες με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την «εντολή» να δώσω τις μάχες μου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για μια καλύτερη επόμενη ημέρα για τον τόπο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Ταχιάο για τον καθαρό και τίμιο αγώνα του, καθώς και το ότι μου εμπιστεύθηκε μια θέση στον Συνδυασμό του. Θέλω να ευχαριστήσω συνεργάτες και φίλους που χωρίς κομματικά και πολιτικά «εργαλεία», χωρίς τον πακτωλό των χρημάτων που διακινήθηκαν προεκλογικά, είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για μένα και να με συστήσουν στον διπλανό τους.

Όμως πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο του ΑΡΗ, για την ανεπανάληπτη στήριξη προς το πρόσωπό μου. Έδειξε ότι εκτίμησε την παρουσία και το έργο μου στον μεγάλο αυτό Σύλλογο της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας και ουσιαστικά, μου ζήτησε να τον εκπροσωπήσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υπόσχομαι από καρδιάς ότι θα δείξω και μέσα σε αυτό το ήθος και τις αξίες που με διακρίνουν σαν άνθρωπο, οικογενειάρχη και επαγγελματία, που αγαπά τον τόπο του και θέλει να προσφέρει σε αυτόν. Και φυσικά, υπόσχομαι ότι θα αποτελέσω τον πιο ένθερμο υποστηρικτή ενεργειών που θα έχουν σκοπό να υπηρετήσουν την Θεσσαλονίκη, αλλά και τον πιο ορκισμένο εχθρό ενεργειών που θα αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση προσωπικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων όσων με πίστεψαν και να τιμήσω την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους. Η Θεσσαλονίκη μας έχει ανάγκη όλους για να ξαναγίνει η ανθρώπινη, περήφανη και καθαρή πόλη που αγαπήσαμε από μικρά παιδιά.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την πολιτική ομάδα που αποτελείται από φίλους μου και με καθοδήγησε με ανιδιοτέλεια σε όλο τον προεκλογικό μου αγώνα που μπορεί να ήταν φτωχός αλλά ήταν καθαρός , τίμιος και πάνω απ’όλα αληθινός.
Πολίτες της Θεσσαλονίκης σας ευχαριστώ και πάλι ΟΛΟΥΣ!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ»

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζεϊμπέκης, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση, ευχαρίστησε από καρδιάς όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους.

 

Προτεινόμενα Άρθρα