"Ετοιμαζόμαστε για τα ευρωπαϊκά ταξίδια"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR

Ο Ιγνάτιος Καϊτετζίδης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Libero 107.4 και την εκπομπή AllAboutARIS ON AIR.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τον Δήμο:

“Οι εποχές είναι δύσκολες. Όταν υπάρχει τρόπος να προβάλονται τα ζητήματα του Δήμου είναι το σημαντικότερο. Μια θετική πλευρά της δράσης μας , και ένας τομέας που θέλουμε να σταθούμε είναι ο Αθλητισμός και ο πολιτισμός. Επενδύσαμε πολλά και βρήκαμε σωστά παιδιά και παράγοντες στις ομάδες μας. Το γυμνάσιο-λύκειο στην Πυλαία βγήκε για 5η συνεχόμενη φορά κορυφαίο στην ομάδα χάντμπολ, πανελληνίως. Υπάρχει πρόοδος σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όλα τα αθλήματα στηρίζονται στα παιδια μας. Όχι σε μισθοφόρους. Αυτό είναι υγεία για μένα. Χαιρόμαστε να βλέπουμε τα παιδιά μας να προοδεύουν.”

 
Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Πανόραμα:

«Θέλουμε οι χώροι μας να είναι φροντισμένοι. Έχουμε συνηθίσει αλλιως, όμως έτσι πρέπει να είναι οι δημοτικές επιχειρήσεις και έτσι στέλνουμε μήνυμα στους ανθρώπους ώστε να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Φέτος φιλοξενήσαμε την Κ17 του ΑΡΗ στους τελευταίους αγώνες και θα φιλοξενήσουμε και στην αρχή της προετοιμασίας της την ομάδα. Μακάρι να περάσουν όλες οι ομάδες της πόλης. Όταν είναι και ο ΑΡΗΣ ακόμη καλύτερα…

Είμαι περήφανος για τις εγκαταστάσεις μας. Κάθε περιοχή του δήμου μας θα έχει και από ένα γήπεδο. Είμαστε πόλη Ολυμπιονικών. Είναι τιμή μας να κουβαλάμε μια τέτοια αθλητική ιστορία. Για τα παιδιά μας. Για να έχουν κίνητρο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ο μαζικός αθλητισμός επίσης είναι κάτι το οποίο μας ενδιαφέρει για τον Δήμο. Σήμερα θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στις 18:00 τον Βασίλη Χατζηπαναγή στις ακαδημίες μας. Ένα από τα πρότυπα που έχουμε ανάγκη για τους νέους μας.

Για την Βούλα Πατουλίδου και τον Απόστολο Τζιτζικώστα:

“Είναι μια εξαιρετική συνεργασία με την περιφέρεια. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις μελέτες μας και στον τρόπο που συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια. Ευχαριστώ πολύ τον Απόστολο Τζιτζικώστα, μαζί με την Βούλα Πατουλίδου συνεργάστηκαν εξαιρετικά μαζί μας και μας βοήθησαν αρκετά στο έργο μας. Οι Δήμοι πρέπει να ετοιμάζουν τις μελέτες και η Περιφέρεια να έρχεται και να υπογράφει το έργο, στηρίζοντας το. Αυτό συνέβη καιστην περίπτωση μας και μας ικανοποιεί το άριστο κλίμα που επικρατεί. “

 

Για όσα επιθυμεί να αλλάξει στο άμεσο μέλλον:

 “Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Με στεναχωρεί η πολιτεία. Είναι σαν να έχει πετάξει λευκή πετσέτα. ¨Εχουμε να κάνουμε με ένα κράτος εχθρικό. Θα ήθελα να τρέξουμε περισσότερο στην ανέγερση σχολείων. Αν είχαμε περισσότερα αυτή την στιγμή θα είχαμε λιγότερα προβλήματα. Είναι κρίμα για τα παιδιά μας να τα εγκαταλείπουμε. Είναι ντροπή στην Ελλάδα να προχωρούν έργα για 20 χρόνια.”

 
Για τον ΑΡΗ και τον αθλητισμό:

“Είμαι Αρειανός. Πηγαίνω συχνά στο γήπεδο. Μακάρι να πηγαίνουν καλά όλες οι ομάδες τις πόλεις μας. Είναι χαρά για την Ελλάδα και η επιτυχία του ΠΑΟΚ. Δικαίως πήρε το νταμπλ. Και ο ΑΡΗΣ στο μπάσκετ παλιότερα το αντίστοιχο.

Είχα χρόνο φέτος και βρισκόμουν συχνά στο Κλεανθης Βικελίδης. Παρακολουθώ την ομάδα. Θέλουμε καλή κλήρωση στην Ευρώπη, για να ταξιδέψουμε κιολας μαζί με την ομάδα. 

 Η γενιά μου μεγάλωσε με Γκάλη και Γιαννάκη, όμως μου αρέσει εξίσου και το ποδόσφαιρο. Παρακολουθώ και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πρέπει να τα βλέπουμε όλα τα παιχνίδια μαζί. Οπαδοί και των 2 ομάδων. Όπως τα ζήσαμε εμείς. Τώρα μόνοι δεν μπορούμε να χαρούμε την νίκη. Με στεναχωρεί αυτό.

Στην Ευρώπη είμαι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδοσιακά. Βλέπω τις ατμόσφαιρες στο εξωτερικό και θλίβομαι για την κατάσταση μας. Οι άνθρωποι εκεί έχουν ποδόσφαιρο!”  

Προτεινόμενα Άρθρα