Κλοπ: "Άνφιλντ, σε ευχαριστώ"

από AllAboutARIS

Λίγες ώρες πριν από το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ ο Γιούργκεν Κλοπ υποκλίνεται στο "Άνφιλντ".

Στις 17:00 οι “κόκκινοι” φιλοξενούν τη Γουλβς, θέλουν μόνο τη νίκη και θα περιμένουν να δουν τι θα κάνει την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Μπράιτον, ώστε να μάθουν αν θα είναι αυτοί οι πρωταθλητές, μετά από τρεις δεκαετίες. 

Ανεξάρτητα, βέβαια, από το αν η Λίβερπουλ θα πάρει φέτος τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να νιώθει υπερήφανος για τους παίκτες του. 

“Είμαι ευγνώμων σε κάθε άτομο που έπαιξε ρόλο στην ομάδα μας μέχρι τώρα. Όπως έχω ξαναπεί, δεν τελειώνει εδώ η πορεία μας, γιατί το ταξίδι συνεχίζεται, αλλά πρέπει να εκτιμούμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις στιγμές. Ό,τι κι αν γίνει, ήμασταν ενωμένοι και όλοι βάλαμε το λιθαράκι. Αυτή είναι η Λίβερπουλ τώρα: μια πολύ ισχυρή συλλογική προσπάθεια, που ζει τη στιγμή και απολαμβάνει τη χαρά. Άνφιλντ, σε ευχαριστούμε, είσαι ξεχωριστό.” Ήταν το μήνυμα του Κλοπ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Προτεινόμενα Άρθρα