Στην λίστα ο Μπουσούλατζιτς

από AllAboutARIS

Όπως γράφει η εφημερίδα "ΑΡΗΣ Είσαι!", μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζεται, μαζί με αρκετές άλλες, από τους ανθρώπους του ΑΡΗ, είναι του Αζέρ Μπουσούλατζιτς.

Ο 28χρονος Βόσνιος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Super League με την φανέλα του Ατρομήτου, είναι μία περίπτωση που εξετάζουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Μπουσούλατζιτς, μετράει 53 παιχνίδια, συνολικά, στην Super League και φέτος έπαιξε σε 27 ματς με την ομάδα του Περιστερίου. 

Ο Μπουσούλατζιτς, ξεκίνησε την καριέρ του το 2009 από την Δανία και την Βέλιε Μπόλντκλαμπ. Στα πέντς χρόνια που έμεινε εκεί, έπαιξε σε 114 παιχνίδια και σημείωσε 8 γκολ. Το 2014 μετέβη στην Οντένσε Μπόλντκλαμπ και το 2016 αγωνίστηκε με την Ντιναμό Βουκουρεστίου, μετρώντας 36 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2017, ήρθε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ατρομήτου. 

Ο έμπειρος παίκτης, μένει ελεύθερος από την ομάδα του Περιστερίου σε λίγες μέρες και οι άνθρωποι του ΑΡΗ, τον έχουν στα υπ’ όψιν τους. 

Την φετινή σεζόν, ο Μπουσούλατζιτς τελείωσε το πρωτάθλημα χωρίς γκολ και ασίστ, έχοντας παράλληλα 14 τελικές προσπάθειες, 15 γεμίσματα, 77 λάθη, 33 κλεψίματα, 11 επεμβάσεις, 37 κερδισμένα φάουλ, 7 κίτρινες κάρτες και 2.114 αγωνιστικά λεπτά.

Προτεινόμενα Άρθρα