Δ. Ζαφειρίου: “Είμαστε συγκινημένοι με αυτή την ενέργεια του ΑΡΗ”

από AllAboutARIS

Ο διευθυντής της κλινικής “Απόστολος Φωκάς”, Δημήτριος Ζαφειρίου, εξέφρασε την χαρά και την συγκίνησή του για το γεγονός ότι οι παίκτες του ΑΡΗ βρέθηκαν σήμερα στην κλινική και μοίρασαν χαρά στα παιδιά.

“Είμαστε παραπάνω από ευτυχείς που οι παίκτες του ΑΡΗ πήραν αυτή την πρωτοβουλία και ήρθαν να βγάλουν φωτογραφίες με τα παιδιά, να τους μοιράσουν αυτόγραφα και να περάσουν χρόνο μαζί τους. Είμαστε ένα κέντρο για παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες είναι ένα κέντρο που εδράζεται εδώ στο Ιπποκράτειο. Είμαστε συγκινημένοι, γιατί είμαστε Αρειανοί πάππου προς πάππου, γι’ αυτή την κίνηση των παικτών του ΑΡΗ. Μας συγκλόνισε. Και οι γονείς των παιδιών, είναι ενθουσιασμένοι. Ήρθαν συνάδελφοι γιατροί Αρειανοί, που άφησαν και χειρουργεία, για να βρεθούν με την ομάδα.” Ανέφερε, αρχικά, ο κ. Ζαφειρίου.

Πόσα παιδιά φιλοξενεί η κλινική: “Είναι κέντρο ημερήσιας νοσηλείας. Δουλεύουμε καθημερινά με πάνω από 50 παιδιά, έχουμε φυσιοθεραπευτήριο, θεραπευτικό κέντρο για να εξυπηρετήσουμε τις αναγκες όλων των μικρών ασθενών.”

Προτεινόμενα Άρθρα