Οι επιλογές του Παντελίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόνη σίγουρη αλλαγή, αυτή στο κέντρο της άμυνας

Με δεδομένες απουσίες και απρόοπτα κλήθηκε ο Σάββας Παντελίδης να καταστρώνει αυτή την εβδομάδα τα πλάνα του για την ενδεκάδα. 

Μετά τον Βέλεθ, Λάρσον και Τόνσο… φλέρταραν έντονα με την απουσία τους από την αποστολή του σημερινού αγώνα. Μέχρι που συμπεριλήφθηκαν τελικά σε αυτή, χωρίς όμως να είναι και δεδομένη η παρουσία τους στην ενδεκάδα. 

Αυτός που έχει περισσότερες πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού, είναι ο Αργεντινός, Από τη στιγμή που έχει χάσει μόνο μία προπόνηση, είναι πολύ πιθανό ο Παντελίδης να τον ξεκινήσει στο “10”. Την ώρα που έχει φυσικά και την εναλλακτική του Μαρτίνες εάν προκύψει κάτι την τελευταία στιγμή. Οπως και εκείνη του Ντιγκινί. 

Ο Σουηδός από την άλλη μετράει μόλις δύο προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και έτσι δεν κρίνεται απόλυτα έτοιμος για το βασικό σχήμα. Στην πιθανή περίπτωση που δεν ξεκινήσει. ο Φετφατζίδης με τον Γιουνές είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες. Στην περίπτωση του Τυνήσιου, ο Ντιγκινί θα είναι αυτός που θα μετατοπιστεί στα άκρα ενώ “παίζει” και το σενάριο της χρησιμοποίησης του Γάλλου πίσω από τον Γιουνές. 

Στα χαφ, το δίδυμο Σιώπη και Ματίγια δεν αλλάζει. . Στην τετράδα της άμυνας μπροστά από τον Κουέστα, σίγουρο νέο πρόσωπο θα είναι ο Δεληζήσης δίπλα στον Ρόουζ. Στα μπακ η λογική… δείχνει προς τους Τζανακάκη και Κόρχουτ. Με τη λεπτομέρεια όμως ότι ο Βαλεριάνος διεκδικεί μία θέση βάσει των τελευταίων δοκιμών, είτε στα αριστερά είτε ακόμα και στο δεξί άκρο της άμυνας όπου έχει παίξει άλλες δύο φορές φέτος.

Προτεινόμενα Άρθρα