Διαμαντόπουλος: "Όλοι μαζί μια γροθιά, θέλαμε το σημερινό παιχνίδι πάση θυσία"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην ενδεκάδα και αυτό συνοδεύτηκε με νίκη

“Δεν το συζητάμε. Καθημερινά λέγαμε ότι είναι προωρος τελικός. Θέλαμε το ματς για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Νομίζω ότι βγάλαμε ψυχή και χαρακτήρα και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε” τόνισε αρχικά.

Για την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα:

“Με χαροποιει ιδιαίτερα. Πέρασα δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Όταν συνοδεύεται και με νίκη, είναι το καλύτερο για σένα και ειδικά σε μια τέτοια στιγμή που η ομάδα χρειαζόταν τους βαθμούς.”

Για το αν οι παίκτες έπαιξαν για τον προπονητή:

“Σϊγουρα -μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας- κάναμε πολύ κακές εμφανίσεις. Έχουμε μεγάλο μερίδιο για τις κακές εμφανίσεις. Θέλαμε να κερδίσουμε πάση θυσία το σημερινό παιχνίδι. Βγάλαμε ψυχη και αντίδραση.  Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής για να έχει αντίκρυσμα αυτό το διπλό. Αλλιώς θα έχουμε πάλι πισωγύρισμα και γκρίνια. Δεν το θέλουμε αυτό.”

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας:

“Όταν είναι μια καινούρια ομάδα που έχει χτιστεί το καλοκαίρι με κάποιες χειμερινές μεταγραφές είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Εϊναι λογικό να παίζουμε σε άλλα παιχνίδια καλύτερα και σε άλλα χειρότερα. Το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό, δεν το δικαιολογώ και ούτε θέλω να το ξαναδω. Νομίζω ότι αν παρουσιαζόμαστε έτσι με ψυχή και πάθος, όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα η ομάδα.

Για τους πανηγυρισμούς μαζί με τον κόσμο:

“Ήμασταν πολύ πιεσμένοι. Νιώθουμε την φυσιολογική δυσαρέσκεια και γκρίνια του κόσμου. Την καταλαβαίνουμε. Αρχής γεννομένης από σήμερα να γυρίσαμε το κλίμα και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας την Κυριακή με τα Γιάννινα. Όλη μια γροθιά”.

Προτεινόμενα Άρθρα