Λαύριο: Αδύναμο εκτός έδρας

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται το προσεχές Σάββτο το Λαύριο, για την 14η αγωνιστικής της Basket League και το AllAboutARIS, καταγράφει τις επιδόσεις της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, εκτός έδρας.

Μετά το “διπλό” στο Ρέθυμνο, οι “κίτρινοι” υποδέχονται το Σάββατο το Λαύριο, με στόχο την 5η νίκη τους στο πρωτάθλημα και 3η συνεχόμενη. Ο αντίπαλός τους, στον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος έδωσε επτά παιχνίδια εκτός έδρας κερδίζοντας μόνο εκείνο μέσα στο Ρέθυμνο. 

Πιο αναλυτικά, το Λαύριο σ’ επτά εκτός έδρας ματς, μετράει 70,2 πόντους ενεργητικό και 87,7 παθητικό. Σουτάρει με 46,7% στο δίποντο, 30,5% στο τρίποντο κι 54,3% στις βολές. Από εκεί και πέρα, έχει 34 ριμπάουντ μ.ο., 14,4 ασίστ, 2,8 μπλοκ, 17,1 κερδισμένα φάουλ, 4,5 κλεψίματα και 12,5 λάθη. 

Από το ματς του Α΄ γύρου, το Λαύριο έχει αλλάξει αρκετά ως ομάδα και προχώρησε σε προσθήκες που έχουν δείξει καλά στοιχεία. Ο λόγος για τους Έι Τζέι Ίνγκλις, Ουίλιαμ Μπιούφορντ και Ντέβιν Τόμας, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Κάμερον Τζόουνς, Σάιλας, Μέλσον και Τάι Οντιάσε. 

Και σε αυτό το ματς, ο ΑΡΗΣ θα επιστρατεύσει την δυνατή του άμυνα για να ελέγξει τον ρυθμό και να θέσει τα θεμέλια για νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα