"Μεγάλη Κυρία η Γιουνάιτεντ"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ανατροπή κόντρα στον Ρονάλντο

Αυτό δεν είναι ακριβώς ζωή προπονητή- περισσότερο θυμίζει έμβιο σκοτσέζικο ντους με τα πάνω του (ζεστό) και, κυρίως, τα κάτω του (κρύο). Το τελευταίο διάστημα, δε, ο Ζοσέ Μουρίνιο γίνεται αποδέκτης ανηλεούς… κραξίματος, καθώς άπαντες έχουν φαγωθεί να τον απαξιώσουν σε βαθμό προπονητικού κακουργήματος. Αν δεν τον έλεγαν «Ζοσέ», θα πίστευε κανείς πως μετά βίας κάνει για να προπονήσει ομάδα Β΄ τοπικού στην Ελλάδα.

Ωστόσο, απόψε στην έδρα της «κραταιάς» Γιουβέντους ο Πορτογάλος τενχνικός της Γιουνάιτεντ φρόντισε να θυμίσει σε όλους για ποιο λόγο το προσωνύμιό του είναι “Special One”: σ’ ένα ματς που φάνηκε να «στραβώνει» στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάντσεστερ κατάφερε να το «κλέψει» χάρη στις δύο χειρουργικής ακρίβειας αλλαγές που έκανε.

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τον Μαρσιάλ στο 49΄ να πλασάρει ελάχιστα άουτ, ακολούθησε νέο δοκάρι για την Γιούβε με τον Ντιμπάλα στο 55΄ και ένα δεκάλεπτο αργότερα είχε φτάσει η στιγμή για ποδοσφαιρική μαγεία: ο Μπονούτσι έκανε τη βαθιά μπαλιά για τον Κριστιάνο και ο κορυφαίος “killer” του κόσμου με αδιανόητο σουτ εν κινήσει «έγραψε» το 1-0, πληγώνοντας- προσωρινά, ωστόσο…- την πρώην ομάδα του και πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στο CL με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας».

Περισσότερα σε λίγο… 

 

Προτεινόμενα Άρθρα