Χαμόγελα για Βέλεθ που… βλέπει Απόλλωνα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ενδεχομένως να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και από αυτή την εβδομάδα

Η απουσία του Φραν Βέλεθ πληγώνει τον ΑΡΗ στα τελευταία δύο παιχνίδια, δημιουργώνοντας ένα κενό το οποίο ο Πάκο Ερέρα θα κληθεί να διαχειριστεί και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 

Η αποθεραπεία του Ισπανού κυλάει πολύ ομαλά, σε σημείο που πλέον συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να προλάβει την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.  Κάτι που αρχικά φάνταζε δύσκολο αφού το εν λόγω ματς “έπεφτε” ακριβώς πάνω στις τρεις εβδομάδες που θα χρειαζόταν ο ποδοσφαιριστής για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και έτσι ήταν οριακά.

Μάλιστα ο Βέλεθ δεν αποκλείεται να “μπει” με την υπόλοιπη ομάδα από αυτή την εβδομάδα, αν όχι στις αρχές της επόμενης, προλαβαίνοντας όπως φαίνεται την αναμέτρηση της Ριζούπολης για την 10η αγωνιστική της Super League.

O 27χρονος στόπερ θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπό προϋποθέσεις και εφόσον υπήρχε μεγάλη ανάγκη. Οι άνθρωποι της ομάδας όμως εννοείται ότι δεν βιάζονται και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν…

Προτεινόμενα Άρθρα