Οι "συνδετικοί κρίκοι" ΑΡΗ και Ολυμπιακού

από AllAboutARIS

Ουκ ολίγοι είναι οι παίκτες και οι προπονητές που έχουν θητεύσει σε ΑΡΗ και Ολυμπιακό και θα τεθούν σήμερα αντιμέτωποι στο παρκέ του “Nick Galis Hall”.

Ξεκινώντας από τους πάγκους, βλέπουμε τους Βαγγέλη Αγγέλου και Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Έλληνας κόουτς, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 1987 μέχρι το 1992 και διετέλεσε βοηθός προπονητή στους “ερυθρόλευκους”, την διετία 2010-12. Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Μπλατ, έκατσε στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο, στο δεύτερο μισό της σεζόν2009-2010.

Από εκεί και πέρα, τρεις παίκτες που αγωνίζονται αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό, φόρεσαν στο παρελθόν την φανέλα του ΑΡΗ. Ο Σάσα Βεζένκοφ ανδρώθηκε και παρουσιάστηκε στο μπασκετικό κοινό με την φανέλα του ΑΡΗ, καθώς φόρεσε για έξι χρόνια την φανέλα του Αυτοκράτορα (2009-2015), πριν πάρει μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα. Ένας ακόμη παίκτης που αναδείχθηκε στον ΑΡΗ, είναι ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας την σεζόν 2008-09, παίρνοντας στην συνέχεια μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Τέλος, ο Γιώργος Μπόγρης κλείνει την τριάδα που έχει αγωνιστεί στον ΑΡΗ. Ο Έλληνας center, έπαιξε στην ομάδα, την σεζόν 2011-12.

Προτεινόμενα Άρθρα