Τα "Πουλάρια"… πάτησαν τη Σάλκε

από Γιώργος Γκάτος

Με γκολ από τα… αποδυτήρια άρχισε η αναμέτρηση στο "Borrusia Park", με την Γκλάντμπαχ να πέρνει προβάδισμα στο 3ο λεπτό με ωραία σκαστή κεφαλιά του Ματίας Γκίντερ, που νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χόφμαν.

Μετά το γρήγορο γκολ ο ρυθμός έπεσε, με την επόμενη φάση να έρχετε 26 λεπτά μετά και πάλι για την γηπεδούχο, με τον Θόργκαν Αζάρ να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Φάρμαν να διώχνει εντυπωσιακά.

Η Σάλκε το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει με σουτ τον Σαλίφ Σανέ (33′) και Μαρκ Ουτχ (41′), ωστόσο και τα δύο πέρασαν δίπλα από την εστία του Σόμερ με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να μην κινδυνεύουν ουσιαστικά από την Σάλκε. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες η Γκλάντμπαχ “καθάρισε” την υπόθεση νίκη στο 76ο λεπτό με σουτ στην κίνηση του Πάτρικ Χέρμαν, μετά από γλυκιά σέντρα του Αλασάν Πλεά.

Το μόνο που κατάφεραν οι “Βασιλικοί μπλε”, ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (93′) σε 2-1 με βολίδα του Μπριλ Εμπολό έξω από την περιοχή.

Προτεινόμενα Άρθρα