Το μέλλον τους ανήκει! (pics)

από AllAboutARIS

Η χθεσινή επιτυχία της Κ-19 του ΑΡΗ, ήρθε να προστεθεί στις διακρίσεις της Κ-14 και της Κ-15 του Συλλόγου, που επίσης κατάφεραν ν’ αναδειχθούν πρωταθλήτριες την φετινή σεζόν, γεμίζοντας με αισιοδοξία για το μέλλον, άπαντες στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Τρεις κούπες μέσα σε μία σεζόν! Η Κ-15, η Κ-14 και εσχάτως η Κ-19 του ΑΡΗ, κατάφεραν να ξεχωρίσουν στις διοργανώσεις που συμμετείχαν, κατακτώντας την κορυφή. Προφανώς και η κατάκτηση των τριών αυτών τίτλων από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Συλλόγου, δεν είναι τυχαία. Είναι προϊόν σκληρής δουλειάς, θυσίας ελεύθερου χρόνου, επιμονής, υπομονής και μεθοδικότητας. Παιδιά που μεγαλώνουν ποδοσφαιρικά σε συνθήκες πρωταθλητισμού (καθοδηγούμενα από έμπειρους προπονητές που τους μεταδίδουν, πρωτίστως, την αγάπη για το ίδιο το παιχνίδι) και δείχνουν ότι τα τμήματα υποδομής αξίζουν περισσότερης στήριξης από τη νέα σεζόν, για να έρθουν κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον και κυρίως να αναδειχθούν παιδιά, που κάποια στιγμή θα περάσουν το… κατώφλι της πρώτης ομάδας. 

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους μοχθούν καθημερινά, προκειμένου η φανέλα με τον θεό του πολέμου να βρίσκεται πάντα στην κορυφή.

Προτεινόμενα Άρθρα