Νέες επιτυχίες για τις αθλήτριες του Στίβου (pics)

από AllAboutARIS

Νέες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλήτριες του Στίβου του ΑΡΗ, στη Β’ Φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος που έγινε στις Σέρρες.

Η Άννα Μπάρτζου έτρεξε τα 100μ σε 12″48 βελτιώνοντας το περσινό της 12″65 που είχε πετύχει στα Ελευθέρια, στο Κιλκίς. Η αθλήτρια του ΑΡΗ, που διανύει φέτος την πιο δύσκολη χρονιά της, μιας και είναι υποψήφια Πανελλαδικών εξετάσεων της Γ’ Λυκείου, κατετάγη 2η και γι’ αυτό αναμένεται η συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Σχολικό με τους καλύτερους χρόνους.

Η Πηνελόπη Καράογλου, κέρδισε την 1η θέση στα 200μ. και προκρίθηκε απευθείας στο Πανελλήνιο Σχολικό. Ο χρόνος της ,26″51, δεν την αντιπροσωπεύει μιας και έτρεξε με αντίθετο άνεμο. Όπως δείχνουν όμως όλα στις προπονήσεις της, είναι έτοιμη να κατέβει τα 26 δευτερόλεπτα. Η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερη για την αθλήτρια μιας και άρχισε μετά από πολλά χρόνια να προπονείται με άλλον προπονητή, φιλοσοφία και έμφαση στην διόρθωση των τεχνικών της λαθών.

Η Αφροδίτη Φαρμακομύτη, από τις πιο μικρές ηλικιακά, έγραψε για πρώτη φορά επίδοση στα 100μ με ηλεκτρονική χρονομέτρηση 13″27 και κατετάγη 6η. Η επίδοσή της δείχνει πώς είναι και αυτή μια από τις πολλά υποσχόμενες αθλήτριες μας και σύντομα θα δούμε περισσότερα μιας και από την αρχή της χρονιάς αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας.

Η Μάγδα Ντολεσίδου έτρεξε τα 100 μ. με χρόνο 13’’80 και κατέλαβε την 9η θέση. Τέλος, η Φανή Τσολακίδου, αγωνίστηκε στα 400μ. με χρόνο 65.32.

Προτεινόμενα Άρθρα