Σχεδόν κατέληξε…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία διαφοροποίηση στην επίθεση σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Κισσαμικό

Με… συνταγή Κισσαμικού αλλά και μία διαφοροποίηση στην επίθεση θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ στην αυριανή αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας. 

Ο Δημήτρης Σπανός δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει, παρά μόνο ένα πρόσωπο στν επίθεση της ομάδας. Συγκεκριμένα η επιστροφή του Διαμαντόπουλου θα αφήσει λογικά τον Παυλίδη στον πάγκο, με τον Πασά να επιστρέφει σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Ντούνης έχει προβάδισμα για να καλύψει το κενό του Πλατέλλα -εφόσον δεν ξεκινήσει- και αυτή την εβδομάδα, με τον Μπαργκάν να διατηρείται στο άλλο άκρο της επιθετικής γραμμής βάσει των δοκιμών που έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Οι υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας είναι λίγο-πολύ δεδομένες και δεν θα αλλάξει κάτι. Ο Μουμίν με τον Ιντζόγλου θα είναι το δίδυμο στα χαφ. Μπούρμπος και Βαλεριάνος θα είναι οι δύο μπακ με τους Σόουζα-Δεληζήση στα στόπερ και τον Καντιμοίρη στο τέρμα. 

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα φανεί αν ο Σπανός μείνει… πιστός στα πλάνα των τελευταίων προπονήσεων ή έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του. 

Προτεινόμενα Άρθρα