Ενδεχόμενο μπαράζ για Λίβερπουλ – Σίτι

από AllAboutARIS

Δείτε το σενάριο

Η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Σίτι με 66 βαθμούς. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο,Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 5η θέση με ένα βαθμό λιγότερο.

Μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Μίλντεσμπρο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κι εκείνη του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ισόβαθμες με τους «Reds» να έχουν επιτύχει 5 παραπάνω τέρματα. Το ενδεχόμενο μετά τη λήξη της σεζόν να τερματίσουν και οι δύο ομάδες στην ίδια θέση, με ισόβαθμα όλα τα κριτήρια είναι ορατό. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, ο κανονισμός (C.17) προβλέπει μία ή και παραπάνω αναμετρήσεις σε ουδέτερο έδαφος.

«Εάν στο τέλος της σεζόν δε μπορούν να καθοριστούν οι ομάδες που υποβιβάζονται είτε αυτοί που ανταγωνίζονται για μία θέση σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω διπλής ή και μεγαλύτερης ισοβαθμίας σε πόντους, διαφορά τερμάτων και ενεργητικό τερμάτων, τότε οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται  πρέπει να παίξουν ένα ή και περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος σε ουδέτερο γήπεδο. Τη μορφή, την ώρα και τον τόπο θα αποφασίσει το συμβούλιο».

Προτεινόμενα Άρθρα