Αλητεία δίχως τέλος στο ΟΑΚΑ (Αποκλειστικό video AllAboutARIS)

από AllAboutARIS

Η αλητεία δεν είχε όρια στο ΟΑΚΑ, με τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας και την "φιλοξενία" της ΑΕΚ που μεταφράστηκε σε φραστικές επιθέσεις, αντικείμενα προς τους ανθρώπους του ΑΡΗ, με τον Νίκο Λάσκαρη να γλιτώνει εκ… θαύματος τον τραυματισμό από μπουκάλι. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο του AllAboutARIS

Κάποιοι θα πρέπει να ντρέπονται για τα όσα έγιναν σήμερα στο ΟΑΚΑ και την συμπεριφορά προς τον Νίκο Λάσκαρη, τα μέλη της οικογένειας του και τους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΡΗ. Οι “αλήτες” έδρασαν πάλι και είναι να απορεί κανείς με την ασφάλεια του γηπέδου και προφανώς της ΑΕΚ αλλά και την Αστυνομία που απλά κοιτούσε. 
Στο βίντεο ντοκουμέντο του AllAboutARIS.com φαίνεται ξεκάθαρα η επίθεση που δέχθηκαν οι άνθρωποι του ΑΡΗ, αλλά και το μπουκάλι που εκτοξεύτηκε προς τον Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος “εκ θαύματος” δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Οι “αλήτες” δεν σεβάστηκαν ούτε την σύζυγο του Τζώρτζια που βρίσκονταν δίπλα του, δεν σεβάστηκαν ούτε τις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί. Βέβαια όπως φαίνεται από το βίντεο καμία αντίδραση από σεκιούριτι και Αστυνομία. 

Ο Νίκος Λάσκαρης και οι υπόλοιποι άνθρωπου του ΑΡΗ αναγκάστηκαν για την ασφάλεια τους, να μετακινηθούν σε ένα υψηλότερο διάζωμα στο ΟΑΚΑ αλλά κι εκεί δέχθηκαν επίθεση με αντικείμενα, μπουκάλι με νερό δέχθηκε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ με την Αστυνομία αντί να επιβάλλει την τάξη και να αντιδράσει, ζήτησε προς τους “κίτρινους” να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Απίθανα πράγματα την στιγμή που στο άδειο Αλεξάνδρειο η Αστυνομία απαγόρευε την προσέλευση στο γήπεδο (!!!). 

Με αγωνία περιμένουμε τις αντιδράσεις της αθλητικής δικαιοσύνης, των αρμοδίων για τις σκηνές αλητείας.
Και φυσικά του κ. Κοντωνή, αλλά και του… ευαίσθητου ΓΓΑ κ. Συνοδινού. Δεν πιστεύουμε το γεγονός ότι η ενωσιτικη ταυτότητά του θα τον επηρεασει…

Προτεινόμενα Άρθρα