Δυο διαφορετικές φιλοσοφίες

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ της σταθερότητας κόντρα στην ΑΕΚ των ανακατατάξεων σε πρόσωπα και προπονητή, στοιχείο που είναι πολύ πιθανό να παίξει το ρόλο του.

Δυο εκ διαμέτρου αντίθετες φιλοσοφίες αναμετρώνται την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο και δεν αναφερόμαστε στην κουλτούρα, στην ιστορία ή οτιδήποτε τέτοιο που μπορεί να καθορίζει το DNA των δυο ομάδων. Αναφερόμαστε στη φιλοσοφία πάνω στυην οποία είναι χτισμένες οι δυο ομάδες από το ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε δηλαδή από τη μια τον ΑΡΗ του ίδιου προπονητή και των ίδιων ακριβώς παικτών από το καλοκαίρι και δίχως την παραμικρή προσθαφαίρεση έπειτα από 38 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το λες και το κατόρθωμα, τη στιγμή που όλες σχεδόν οι ομάδες και όχι μόνο στην Ελλάδα, έχουν προχωρήσει στην αντικατάσταση έστω και ενός αθλητή ενώ αρκετές έχουν αλλάξει και προπονητή. 

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει πατώντας πάνω στην συνταγή και το πλάνο που σχεδιάστηκε από διοίκηση και προπονητή, απορροφώντας και τους κραδασμούς που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν στα 2-3 άτυχα αποτελέσματα. Είναι με διαφορά η πιο ομοιογενής ομάδα του πρωταθλήματος, στοιχείο το οποίο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί απέναντι στην ΑΕΚ των συνεχόμενων αλλαγών και του νέου προπονητή που προσπαθεί εν μέσω αγώνων να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα