Φωνάζουν για την διαιτησία ενόψει ΑΡΗ

από AllAboutARIS

"Παλιά μου τέχνη κόσκινο" και έτσι άρχισαν πάλι να φωνάζουν για την διαιτησία και κατά διαβολική σύμπτωση πάλι πριν το παιχνίδι με τον ΑΡΗ. Ο λόγος για τον Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος εδώ και μέρες προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ενόψει του αγώνα της Κυριακής, με… κραυγές για την διαιτησία.

Συγκεκριμένα ο αντίπαλος του ΑΡΗ, προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις όσον αφορά την διαιτησία ως… αδικημένος στο προηγούμενο παιχνίδι του για την Α1 κόντρα στην Κηφισιά. Ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν πίσω στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και όταν φάνηκε ότι έρχεται η ήττα, άρχισαν τις διαμαρτυρίες, δέχθηκαν τεχνικές ποινές και ξαφνικά για όλα φταίει η διαιτησία. 
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνουν παράσταση στην ΚΕΔ και θα καταθέσουν βίντεο από τον αγώνα Κηφισιά-Π.Α.Ο.Κ. θέλοντας προφανώς να δημιουργήσουν κλίμα ενόψει του αγώνα με τον ΑΡΗ, ένα παιχνίδι το οποίο εφόσον κερδίζουν οι “κίτρινοι” τότε γίνονται το απόλυτο φαβορί για την τετράδα, άρα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. 
Στον ΑΡΗ παρακολουθούν το θέμα, δεν επιθυμούν να μπουν στην ίδια λογική αλλά ούτε και να αφήσουν την ομάδα απροστάτευτη.

Προτεινόμενα Άρθρα