Ζήτησε συναντήσεις με Κοντονή, ΕΕΑ και ΕΠΟ ο Καρυπίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νέα συνάντηση το μεσημέρι ανάμεσα σε Καρυπίδη-Γρόλλιο και τηλεφωνική επικοινωνία με Μαστρογιάννη

Νέα συνάντηση είχαν σήμερα Θεόδωρος Καρυπίδης και Χρήστος Γρόλλιος, ένα 24ωρο μετά το ραντεβού που πραγματοποιήσαν χθες. 

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος συζήτησε εκ νέου για το θέμα της εκκαθάρισης με τον νομικό του ΑΡΗ, έχοντας παράλληλα και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρίστυπο Μαστρογιάννη. Οι δύο νομικοί ως γνωστόν έχουν πάρει εντολή να προχωρήσουν όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για την εκκαθάριση, η είδηση όμως έχει να κάνει με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος μπαίνει μπροστά και ετοιμάζει… κάθοδο στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος της ομάδας ζήτησε να έχει συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, όπως επίσης με την ΕΕΑ και την ΕΠΟ. Σκοπός του, να πιέσει όσο μπορεί για το θέμα της εκκαθάρισης και να μάθει τι ακριβώς χρειάζεται να γίνει ώστε όταν ξεκινήσουν οι διαδικασίες σύστασης της νέας ΠΑΕ, να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα που θα επηρεάσει την εν λόγω διαδικασία, με στόχο η εκκαθάριση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο. Ελπίδα φυσικά όλων είναι όλα τα παραπάνω να έχουν το απαιτούμενο αποτέλεσμα και ο ΑΡΗΣ να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, όσον αφορά την συμμετοχή του στην Φούτμπολ Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Προτεινόμενα Άρθρα