«Γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά»

από AllAboutARIS

« Έχει παίκτες που ξεχωρίζουν»

Στον φετινό ΑΡΗ και στην πολύ καλή δουλειά του Δημήτρη Πρίφτη στάθηκε ο πρώην προπονητής των κίτρινων, Βαγγέλης Αγγέλου. 

Αναλυτικά τι δήλωσε στο YellowRadio 92,8 :

Για τον φετινό Άρη: «Γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Έχω μεγάλο σεβασμό στο κόουτς Πρίφτη και στους συνεργάτες του και είναι σημαντική η βοήθεια όλων. Ο Άρης κόντρα στις τούρκικες ομάδες του Γιούροκαπ ήταν πολύ καλός και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

Για τον κόουτς Πρίφτη: «Σε μας που είμαστε γύρω από το χώρο είναι εύκολο να ξέρουμε κάποιον. Είναι ένα παιδί σεμνό και έχει δείξει επαγγελματικό χαρακτήρα στις ομάδες που ήταν και ειναι αξιοπρόσεκτο. Ένας προπονητής δεν είναι…κερδίζω συνέχεια, αλλά είναι… στέκομαι και παλέυω συνέχεια. Είναι προπονητής που έχει δώσει ιδέα στον Άρη και έχει παλέψει κόντρα σε ομάδες μεγαλύτερου μπάτζετ και τα έχει καταφέρει. Η φετινή πορεία και η περσινή της ομάδας επιβεβαιώνει την αξία του»

Για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Ο Άρης έχει ένα μικρό ρόστερ που δεν μπορεί να είναι φορμαρισμένο 10 μήνες το χρόνο. Όλοι ξέρουν στην ομάδα και προσέχουν να είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμοι. Δεν θα έλεγα ο στόχος του Άρη πως είναι να μπει φαβορί μπροστά από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλα να συνεχίσει να παίζει ένα ομάδικο και ανταγωνιστικό μπάσκετ και να καταφέρει να είναι υγιέστατο το ρόστερ του ως το τέλος της σεζόν που θα είναι οι βασικοί στόχοι. Τον αρχικό στόχο ένωσης με τον κόσμο τον πέτυχε».

Για τους παίκτες του Άρη: «Δεν έχω παρακολουθήσει αναλυτικά την ομάδα. Έχει παίκτες που ξεχωρίζουν όπως βλέπω και από τα στατιστικά. Το μπάσκετ, όμως, είναι ομαδικό και η διάκριση κάποιου παίκτη οφείλεται και στους συμπαίκτες του».

Για τον Βεζένκοφ: «Τον Σάσα τον είδα στο παιχνίδι με την Μπανταλόνα. Έχει κάνει βήματα βελτίωσης σε πολλά σημεία του παιχνιδιού του και προσπαθεί να προσαρμαστεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο και να επικοινωνήσει με αυτούς τους μεγάλους παίκτες. Αν όλα πάνε καλά θα είναι σε λίγα χρονιά μαζί με τους κορυφαίους παίκτες. Έκανε πολύ καλά που πήρε την ευκαιρία που θα τον βοηθήσει στο παιχνίδι του. Ρίσκαρε αλλά και αυτός και η Μπαρτσελόνα δικαιώθηκαν».

Για την βελτίωση του Ελληνικού πρωταθλήματος: «Αυτό που θα ήθελα από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι να μην κάνει τα ίδια λάθη που έκανε στο παρελθόν που είναι να εμπιστευτεί μόνο ξένους παίκτες και προπονητές. Να πάρουν την ευκαιρία και τα δικά μας παιδιά».

Προτεινόμενα Άρθρα