«Καλύτερος όσο περνάει ο καιρός»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο Αμερικανός για την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα, την απόδοση του και την περίοδο των εορτών

Ο Οκάρο Γουάιτ ήταν ο παίκτης του ΑΡΗ που μίλησε στο πλαίσιο της σημερινής εορταστικής εκδήλωσης της ΚΑΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην μπουτίκ της ομάδας, στο Αλεξάνδρειο.

Για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην σημερινή εκδήλωση: «Δείχνει πόσο μας υποστηρίζουν οι φίλαθλοι. Είμαι χαρούμενος που λαμβάνω μέρος σε αυτό γεγονός».

Για την παρουσία του στην Ελλάδα, την περίοδο των Χριστουγέννων: «Μου αρέσει, είναι ωραίο που θα κάνω Χριστούγεννα εδώ. Εχουμε βέβαια να δώσουμε δύο αγώνες στην Αθήνα, μέχρι τώρα όμως μου αρέσει το κλίμα των εορτών και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για το γεγονός ότι η Παραμονή των Χριστουγέννων, θα τον βρει στο γήπεδο: «Δεν είναι η πρώτη φορά. Οταν αγωνιζόμουν στο κολέγιο, παίξαμε ένα τουρνουά στην Χαβάη, επίσης Παραμονή Χριστουγέννων και ξοδέψαμε όλη την ημέρα, ταξιδεύοντας πίσω στην Αμερική».

Για την αγωνιστική του παρουσία, μέχρι στιγμής: «Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Εχω περισσότερα σκαμπανεβάσματα απ’ όσα θα ήθελα, μαθαίνω όμως το ελληνικό πρωτάθλημα και όσο περνάει ο καιρός, θα βελτιώνομαι όλο και περισσότερο».

Για τους αγώνες που ακολουθούν, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να προετοιμαστούμε πρώτα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αν το κάνουμε αυτό, θα φτάσουμε στα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει στο σκάουτινγκ της Αρμάνι, μετά την περσινή του παρουσία στο ιταλικό πρωτάθλημα: «Θα ήταν πολύ καλό. Την αντιμετώπισα τέσσερις φορές πέρυσι, όμως άλλαξαν εντελώς το ρόστερ. Εχει μείνει ο Τζεντίλε και οι άλλοι δύο-τρεις παίκτες».

Προτεινόμενα Άρθρα