"Δουλέψαμε σκληρά και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε"

από AllAboutARIS

Ο Αμερικανοισραηλινός τόνισε ότι ο ΑΡΗΣ έκλεισε την πρώτη φάση με τον καλύτερο τρόπο και έδωσε συγχαρητήρια στους Φλιώνη και Δίπλαρο για την εμφάνισή τους.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Τζέικ Κοέν:

Για τη νίκη και την κατάληψη της πρώτης θέσης: “Αισθάνομαι υπέροχα. Ήταν μία καλή νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα και καταφέραμε να κλείσουμε μία δύσκολη πρώτη φάση με τον καλύτερο τρόπο. Παίξαμε καλά καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, είχαμε και κάποια σκαμπανεβάσματα, όλοι θυμούνται τον αγώνα με την Μπούντουτσνοστ. Δεν ήταν εύκολο, δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε εδώ και είναι ωραία αίσθηση όταν δουλεύεις σκληρά για κάτι και στο τέλος τα καταφέρνεις”.

Για το τι άλλαξε σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στον οποίο ο ΑΡΗΣ δέχθηκε 96 πόντους και στον σημερινό που κράτησε την Μπάνβιτ στους 53: “Υπάρχουν πολλές διαφορές. Αρχικά, παρακολουθήσαμε σε βίντεο τον πρώτο αγώνα και διορθώσαμε κάποια λάθη που κάναμε εκεί. Το προπονητικό επιτελείο έκανε εξαιρετική δουλειά και μας προετοίμασε κατάλληλα, μας έδειξε τι έκαναν σωστά και ποιες ήταν οι αδυναμίες τους. Σήμερα παίξαμε με μεγαλύτερη ένταση και συγκέντρωση. Αμυνθήκαμε ομαδικά, πέντε παίκτες κάλυπταν ο ένας τον άλλον και όταν παίζουμε άμυνα σαν και σήμερα, είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα”.

Για την παρουσία του κόσμου για μία ακόμη φορά στο πλευρό της ομάδας: “Μας βοηθούν σε κάθε παιχνίδι, το ίδιο έκαναν και σήμερα. Είναι εύκολα να παίζεις σκληρά όταν έχεις φιλάθλους σαν του ΑΡΗ”.

Για το γεγονός ότι κλήθηκαν να παίξουν χωρίς τους Ξανθόπουλου και Τσούπκοβιτς: “Οι τραυματισμοί είναι μέρος του μπάσκετ. Δυστυχώς θα υπάρξουν και τραυματισμοί μέσα στη σεζόν και είναι σημάδι καλής ομάδας όταν καταφέρνει να παίζει σαν να μην λείπει κανείς. Προφανώς, ο Ξανθόπουλος και ο Τσούπκοβιτς είναι καλοί παίκτες, ευχόμαστε να μην ήταν τραυματίες, αλλά είναι ένα παράσημο της ομάδας και δείχνει πόσο πλήρης είναι το γεγονός ότι οι παίκτες που έπαιξαν στη θέση των απόντων κάλυψαν επάξια το κενό τους. Παίκτες όπως ο Δίπλαρος και ο Φλιώνης ήταν πάρα πολύ καλοί, έκαναν ότι τους ζητήθηκε, έδωσαν ανάσες στον Ουότερς και αξίζουν συγχαρητήρια”.

Για την επόμενη εβδομάδα με παιχνίδια απέναντι σε Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: “Θα είναι μία δύσκολη εβδομάδα, από αυτές που είχαμε ξανά και το περασμένο διάστημα. Το κλειδί είναι να κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μην ασχολείσαι με το τι επακολουθεί. Θα κάνουμε προπόνηση αύριο και θα επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που έρχεται”.

Προτεινόμενα Άρθρα