Τον θέλει πίσω στην Ρεάλ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραμόν Καλντερόν, αποκάλυψε πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ ίσως προσπαθήσει να φέρει ξανά τον Ζοσέ Μουρίνιο στους «Μερένχες».

Τη στιγμή που το μέλλον του Special One στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι εξαιρετικά αμφίβολο, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε πως η «Βασίλισσα» κάνει σκέψεις περί πιθανής επαναφοράς του Πορτογάλου τεχνικού στο τιμόνι του συλλόγου.

«Αν φύγει από την Τσέλσι, νομίζω πως ο Πέρεθ θα τον ήθελε πίσω στη Ρεάλ. Ο Πέρεθ προσπάθησε να τον φέρει πίσω αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο Μουρίνο δεν ήθελε. Δεν το αποκλείω να επιστρέψει. Αν ο Μουρίνιο φύγει και ο Μπενίτεθ δεν τα πάει καλά μέχρι το τέλος της σεζόν, ίσως γυρίσει. Είναι κάτι το οποίο ο πρόεδρος εξετάζει», υπογράμμισε ο Καλντερόν.

Παράλληλα ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε πως εκτός από τον Μουρίνιο, η «Βασίλισσα» έχει στο στόχαστρό της και τον άσο της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ. «Εξετάζουν την περίπτωσή του. Από όσο γνωρίζω, ο ίδιος αρνήθηκε. Θα περιμένουμε ώστε να δούμε τι θα συμβεί».

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα