"Παιχνίδι σταθμός κόντρα στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Αντιπρόεδρος του Νέστου Χρυσούπολης, Γιάννης Πασαλίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "AllAboutARIS On Air" και τόνισε πως η αναμέτρηση κόντρα στον ΑΡΗ είναι σταθμός για την ομάδα της Χρυσούπολης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΑΡΗ:

“Όλοι γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, παίζουμε με μια ιστορική ομάδα, μ’ ένα βαρύ όνομα, άσχετα που βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία τα τελευταία δύο χρόνια. Από εκεί και πέρα εμείς τα τελευταία δύο χρόνια κάνουμε μια πολλή μεγάλη προσπάθεια και αναμένουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, που θα ευχαριστηθεί και ο κόσμος ποδόσφαιρο. Είμαστε έτοιμη γι’ αυτό το παιχνίδι κι ελπίζουμε όλα να πάνε καλά”.

Για την απόφαση ν’ αλλάξει στην αρχή της σαιζόν ο προπονητής:

“Αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν καμιά φορά, είναι όλα μέσα στα δεδομένα που μπορούν να συμβούνε”.

Για το πώς περιμένει η τοπική κοινωνία το παιχνίδι με τον ΑΡΗ:

“Ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Και οι δικοί μας φίλαθλοι και αυτοί του ΑΡΗ και γενικά όλος ο ποδοσφαιρόφιλος κόσμος για να δούνε το παιχνίδι. Για εμάς όπως είπατε είναι ένα παιχνίδι σταθμός, ένα παιχνίδι που θα δοκιμάσουμε, πραγματικά, τις δυνάμεις μας. Το κάναμε και πέρυσι σε αρκετές περιπτώσεις παίρνοντας και το κύπελλο και το σούπερ καπ όταν παίξαμε με τα Τρίκαλα που είχαν ήδη ανέβει στην Β΄ Εθνική. Οπότε έχουμε δύο χρονιές που έχουμε κάνει αρκετά καλά παιχνίδια και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο”.

Η άποψή του για το φετινό πρωτάθλημα:

“Ο ΑΡΗΣ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο. Θα διεκδικήσει με τα μεγαλύτερα ποσοστά από τους υπόλοιπους την άνοδο. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, η ομάδα θα επιδιώξει από την αρχή να βρεθεί σε θέση που δεν θα κινδυνεύσει και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει με την έννοια ότι θα βρισκόμαστε μέσα στις πέντε πρώτες ομάδες. να καθιερωθεί ο Νέστος στην κατηγορία κι από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε για το ενδεχόμενο να υπάρξει κάτι καλύτερο. Έχουμε ξεκινήσει καλά φέτος, δεν έχουμε κάνει ήττα και πιστεύω πως θα είμαστε από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος. Όπως είπα και παλαιότερα, πιστεύω πως το παιχνίδι του ΑΡΗ με τον Νέστο θα είναι το ντέρμπι του ομίλου, καθώς θεωρώ πως ο Νέστος έχει την δυνατότητα για την δεύτερη θέση”.

Για το γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας της Κυριακής:

“Το γήπεδο χωράει 5.400 θεατές, πληροί τις προδιαγραφές, έξω από αυτό θα υπάρχουν ξεχωριστά εκδοτήρια για τους φιλάθλους του ΑΡΗ, ξεχωριστά για τους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα, σε συνεννόηση πάντα με την αστυνομική διεύθυνση, έχουν τηρηθεί όλα τα μέτρα κι ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Για τις τιμές των εισιτηρίων:

“Το εισιτήριο θα κοστίζει δέκα ευρώ, όπως προβλέπει η ΕΠΟ. Προσπαθήσαμε μέσα στην εβδομάδα να γίνει μια συνεννόηση μεταξύ των δύο ομάδων για να υπάρξει μια οργανωμένη μετακίνηση των φιλοξενούμενων κι ενδεχομένως μια μείωση στις τιμές των εισιτηρίων. Δυστυχώς όμως δεν μπορούν να γίνουν οργανωμένες μετακινήσεις, γι’ αυτό εμείς φροντίσαμε να υπάρχουν όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλαθλοι, σε ξεχωριστά εκδοτήρια για καλύτερη εξυπηρέτηση. Οι θύρες θ’ ανοίξουν στις 14:00 οπότε όλοι θα έχουν μπροστά τους δύο ώρες για να προσέλθουν στο γήπεδο”.

Για τον αγωνιστικό χώρο:

“Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και απ’ όσο γνωρίζουμε ο καιρός την Κυριακή θα είναι αρκετά καλός. Εγώ βρίσκομαι στο γήπεδο τώρα για να κάνω κάποιες τελευταίες εργασίες. Είναι μια Κυριακή που ο κόσμος θα μπορέσει να δει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό ματς”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα