Λίγες και απαραίτητες…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκουράζει κάποιους παίκτες ο «Αναστό»

Ο ΑΡΗΣ δίνει σήμερα το δεύτερο του παιχνίδι σε διάστημα μόλις τριών ημερών, σε μία εβδομάδα που περιλαμβάνει και τρίτο ματς, αυτό απέναντι στο Αγιονέρι την ερχόμενη Κυριακή.

Ουσιαστικά η ομάδα σε διάστημα επτά ημερών, έχει τρία παιχνίδια, την ώρα μάλιστα που ακόμα δεν είναι έτοιμη, τόσο ως σύνολο όσο και ατομικκά. Κάτι που αναγκάζει τον Νίκο Αναστόπουλο να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, χωρίς ωστόσο να διαφοροποιήσει κατά πολύ τα πλάνα του.

Ο προπονητής του ΑΡΗ δεν έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του για την ενδεκάδα στην χθεσινή προπόνηση, λογικά όμως αναμένεται να προχωρήσει το πολύ σε δύο με τρεις αλλαγές. Η μία αναμένεται να είναι στο κέντρο της άμυνας, όπου ο«Αναστό» είναι πιθανόν να δώσει ανάσες στον Ραούλ Μπράβο και να ξεκινήσει τον Σαμαρά δίπλα στον Μελισσά. Στα άκρα της επίθεσης, ο Πόι λογικά θα πάρει θέση βασικού αντί του Ν’ Λουντούλου, ενώ στο αρχικό σχήμα πιθανότατα θα βρει και ο Ντούνης αντί του Παυλίδη που προτιμήθηκε στην Καβάλα λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. 

Οσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, ο Τζινάρ διατηρεί την θέση του κάτω από τα δοκάρια, όπως και οι Γεωργιάδης-Τσουμάνης στα άκρα της άμυνας. Το δίδυμο Ρόβας-Καζναφέρης στα χαφ παραμένει ως έχει και ο Τάτος θα ξεκινήσει πίσω από τον προωθημένο και φορμαρισμένο Καπνίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα