Ωρα Ευρώπης!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ποδαρικό με το δεξί θέλουν να κάνουν οι «κίτρινοι» στην διοργάνωση

Ωρά ΑΡΗ, ώρα Ευρώπης! Μετά από τρία χρόνια, ο «Αυτοκράτορα» φοράει ξανά το ευρωπαϊκό του κοστούμι και ξεκινάει την φετινή του πορεία στο Γιούροκαπ, απέναντι στην Τραμπζονσπόρ.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη φιλοξενείται από τους Τούρκους στις 19:00 (Libero 107,4) για την πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης, στην οποία θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα και απέναντι μάλιστα σε έναν δυνατό αντίπαλο, με πολύ υψηλό μπάτζετ.

Η αποστολή βρίσκεται από χθες στην Τραπεζούντα, όπου μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ταξίδεψε και ο Τζαμέλ Χάγκινς. Η παρουσία του Αμερικανού σημαίνει ότι ο Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι μπορεί να καταστρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αγωνιστικά του πλάνα, ώστε ο ΑΡΗΣ να… αποδράσει με το «διπλό» από την Τουρκία. 

Πλήρης θα παραταχθεί στο «Hayri Gur» και η Τραμπζονσπόρ. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη τόσο για να μπουν με το δεξί στην διοργάνωση, αλλά και για να δείξουν σημάδια αντίδρασης, μετά την βαριά ήττα που γνώρισαν από την Γαλατά στην έδρα τους, με 58-80

Προτεινόμενα Άρθρα