Αντσελότι αντί Ρότζερς;

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Μπρένταν Ρότζερς, βέβαια, δεν έχει απολυθεί, ωστόσο φαίνεται πως στο εσωτερικό του συλλόγου εντείνονται οι φωνές που υποστηρίζουν ότι πρέπει να αναζητηθεί άμεσα άλλος προπονητής, καθώς οι ημέρες του 42χρονου Άγγλου τεχνικού είναι μετρημένες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της «Daily Mirror» υπήρξε ήδη επικοινωνία με τον Κάρλο Αντσελότι, ώστε να διερευνηθούν οι προθέσεις του, καθώς ο πρώην προπονητής της Ρεάλ είχε ξεκαθαρίσει μετά την αποχώρησή του από τους Μαδριλένους ότι επιθυμεί να μην δουλέψει αυτή τη σεζόν, ώστε να ξεκουραστεί, καθώς μάλιστα αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα υγείας. 

Παρόλα αυτά, ο Ιταλός προπονητής φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή των ανθρώπων της Λίβερπουλ, αν τελικά επέλθει το «διαζύγιο» με τον Ρότζερς, παρά το γεγονός ότι μέσω των social media οι οπαδοί των «κόκκινων» εκφράζουν την προτίμησή τους για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος επίσης αποφάσισε να πάρει… ρεπό φέτος. Ο Αντσελότι αρκετές φορές στο παρελθόν έχει εκφράσει το θαυμασμό του για τη Λίβερπουλ. «Είναι μια ομάδα που μου αρέσει από το 1984 όταν την αντιμετώπισα με τη Ρόμα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Χάσαμε στα πέναλτι. Αυτό το «You’ll never walk alone» είναι απίστευτο. Καμίας άλλης ομάδας οπαδοί δεν τραγουδούν τον ύμνο τους με τόσο πάθος. Είναι ένας σύλλογος σπουδαίος και πάντα με ενθουσίαζε» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Προτεινόμενα Άρθρα